WonenLifestyle

Een badkamer om van te dromen

Redactie MannenNieuws1327 views
Zwart in Badkamer

De badkamer is een plek waar je als man heerlijk tot rust komt. Voor een grote boodschap, voor een uitgebreide scheerbeurt, of voor een heerlijk ontspannen bad. Als je samen met je vriendin of vrouw woont, dan heeft zij waarschijnlijk ook een vinger in de pap en zullen jullie een compromis moeten sluiten op het gebied van decoratie. Gelukkig zijn er vele prachtige badkamers die bij iedereen in de smaak vallen. Wij hebben X unieke badkamers op een rijtje gezet om je alvast van wat inspiratie te voorzien!

1.      Jungle Book

Planten zorgen ervoor dat er voldoende zuurstof in de lucht zit. Een badkamer met planten zorgt ervoor dat je het nooit benauwd hebt. Daarnaast zorgen planten ook voor een rustgevende uitstraling. Onderstaande badkamer lijkt in eerste instantie wat donker, maar de grote ramen en frisse planten zorgen voor de perfecte balans.

Jungle Book Badkamer

2.      Minimalistisch

Houd jij niet van zoveel poespas en heb je liever een strakke badkamer? Dan kun je beter voor een minimalistisch design kiezen, zoals bij onderstaande badkamer. Het wandcloset, de losse badkuip en de lichte kleuren zorgen voor een strakke, maar verzorgde badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche van Douche Concurrent om je minimalistische badkamer compleet te maken.

Minimalistische badkamer

3.      Met uitzicht!

Wat is er nu mooier als in bad zitten terwijl je van een prachtig uitzicht kunt genieten? Helaas wonen de meeste mensen in Nederland dicht op elkaar, een uitzicht als op onderstaande foto is dus vaak niet mogelijk. Toch kun je flink experimenteren met het plaatsen van ramen. Als de ruimte zich ervoor leent, kun je zelfs een dakraam plaatsen, zodat je vanuit je bad een geweldig uitzicht op de sterrenhemel hebt.

Badkamer met uitzicht

4.      Black = Better

De nieuwe trend op het gebied van badkamers is zwart! En dan niet een hele zwarte badkamer, maar een badkamer met zwarte details. Het grote contrast met de rest van de ruimte creëert een unieke en stijlvolle sfeer. Denk bijvoorbeeld aan zwarte douchewanden, zwarte kranen of zelfs een zwarte wasbak.

Zwart in Badkamer

Lees ook: Maak je huis mannelijk met deze 7 interieurtips!

5.      Marmer

Waar marmer vroeger een materiaal was dat alleen de allerrijkste mensen konden betalen is het tegenwoordig een stuk goedkoper. Met dit materiaal creëer je een chique uitstraling en door de lichte tint lijkt je badkamer ook nog eens een stuk groter. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren vloer, een marmeren wand, of zelfs een badkuip van marmer!

Marmer in badkamer

6.      Koper

Een andere badkamertrend dit jaar is koper. Smaken verschillen, want je moet er wel van houden, maar met koperen details wordt jouw badkamer allesbehalve ‘standaard’. Denk bijvoorbeeld aan een koperen douche, koperen kranen of zelfs een koperen badkuip zoals op onderstaande foto. Om je badkamer toch ‘licht’ te houden kun je het beste wel kiezen voor witte, of beige muren.

Koper in badkamer

Welke van bovenstaande badkamers spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Leave a Response