Lifestyle

Een kerstpakket voor mannen? Check deze bier kerstpakketten!

Jaro883 views
bier kerstpakket

Rond deze tijd van het jaar is het altijd puzzelen met de kerstpakketten. Een kerstpakket vinden waar iedereen blij van wordt kan een flinke klus zijn. De één houdt van zus, de ander houdt van zo. Met name bij een bedrijf waar zowel mannen als vrouwen werken, kan het kiezen van een geschikt kerstpakket een hele uitdaging zijn. Heb jij veel mannelijke collega’s? Dan is het een stuk eenvoudiger om een kerstpakket te vinden waar iedereen blij mee is. Denk bijvoorbeeld aan een bier kerstpakket. Een bier kerstpakket is ideaal voor een fervent bierdrinker. Wij hebben de 4 stoerste bier kerstpakketten op een rijtje gezet!

1 ‘Proost’

Dit kleine, maar fijne bier kerstpakket bevat alle ingrediënten voor heerlijk avondje. In het pakket zitten twee biologische speciaal biertjes, 4 verschillende smaken hartige sticks, een Hollandse dropmix en een zak zoete popcorn. Dit kerstpakket kost slechts 9,95 (exclusief BTW).

2 ‘Stoere borrel’

Dit bierpakket is voor de stoere man! Het pakket bevat maar liefst 12 producten en hier zul je avonden plezier van hebben. De producten zijn verpakt in een stoer olievat en naast de twee biologische biertjes zit dit pakket vol met lekkere zoute snacks. Het pakket bevat onder andere: aardappelchips, bierbrood, goulashsoep, gezouten biscuits, gezouten pinda’s, borrelworst en een dropmix. De kosten voor dit kerstpakket bedragen 35 euro (exclusief BTW).

3 ‘Proef en ontdek’

Waar de eerdergenoemde pakketten slechts twee biertjes bevatten, zit het ‘proef en ontdek’ bierpakket vol met lekkere biertjes. Dit drank kerstpakket bevat 7 speciaal biertjes (De Leckere Pilsner, De Leckere Witte Vrouwen, De Leckere Kerstbier, De Leckere Gulden Craen, De Leckere Willibrord, De Leckere Crom Hout en De Leckere Blauwe Bijl). De Leckere brouwerij komt uit Utrecht en is de grootste brouwerij uit de regio. Daarnaast zitten er verschillende snacks in dit pakket zoals aardappelchips, toastjes en overheerlijke tapenade. Dit kerstpakket kost 32,50 euro (exclusief BTW).

bier kerstpakket 2

Lees ook: 6 ideale snacks voor na het uitgaan! 

4 ‘Ambachtelijk bier’

Voor de echte fijnproevers onder ons: het ‘Ambachtelijk bier’ kerstpakket. In dit bier kerstpakket zitten verschillende biertjes van de beroemde La Trappe brouwerij. Dit Nederlandse trappistenbier werd in 1884 opgericht en is sindsdien een grote naam. In dit kerstpakket vind je de La Trappe dubbel, La Trappe tripel, La Trappe isid’or en de La Trappe quadrupel. Voor mannen die van sterke bieren houden! Daarnaast word je verwend met een heerlijk stuk borelworst, broodstengels, Aioli en Limburgse mosterd. Dit kerstpakket kost slechts 17,50 (exclusief BTW).

Landal

In alle kerstpakketten zit tevens een Nationale Postcode Loterij bon én een Landal Greenparks waarde cheque tot 100 euro. Zo kun je samen met je vrienden (of met je lief natuurlijk) een paar nachtjes slapen in een van de Landalparken om al je lekkere biertjes en snacks te verorberen. Kortom, de ideale kerstpakketten voor de moderne man!

Wat vind jij van deze bier kerstpakketten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response