Fashion

Een optimale verzorging van je huid – de beste scheermesjes

Redactie MannenNieuws1261 views

Scheren is voor veel mannen een dagelijkse bezigheid en onderdeel van de persoonlijke verzorging. Uiteraard wil je als man zo goed mogelijk voor de dag komen en dit kan uitstekend worden gerealiseerd als je de keuze maakt voor goed scheermateriaal. Je zult niet alleen stralen als ooit tevoren, maar bovendien zal je ook voor de vrouw veel aantrekkelijker zijn!

Voor elke type baardgroei het geschikte scheermes vinden

Net zoals iedere man een unieke huid heeft, is dat ook zo bij de baardgroei. De ene man heeft een stugge baardgroei, terwijl de andere man juist heel lichte baardgroei heeft. Het is in elk geval zeker dat nat scheren de beste methode is om je baard goed te verzorgen. Gebruik wel het juiste scheerschuim en een goede kwast. Vergeet bovendien dat de baardharen het beste weggeschoren kunnen worden, als je net onder een warme douche vandaan komt.

Bekende merken scheermesjes

Bekende merken scheermesjes die je kunt gebruiken om je huid te voorzien van de meest optimale verzorging zijn onder andere Gillette en Wilkinson. Uiteraard zijn er ook scheermesjes van het eigen winkelmerk verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen, maar deze zijn vaak van mindere kwaliteit dan de wat duurdere scheermesjes.

De klassieke scheermethode: ga langs bij de barbier!

Wil je de oude en authentieke methode van scheren weer eens ervaren? Ga dan eens langs bij een barbier. Het is weer helemaal terug van weggeweest en ontzettend om jezelf of een ander cadeau te doen. In de steden Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Tilburg en Utrecht kun je hiervoor uitstekend terecht.

Wij zijn ervan overtuigd dat je als herboren de deur zult uitstappen. Combineer dit met de aankoop van een leuke kledingoutfit en je zult ongetwijfeld de man of schoonzoon zijn om door een ringetje te halen!

Leave a Response