Lifestyle

Een spetterende ‘bachelorsparty’: 6 tips

Jaro874 views
bacherlorsparty

Voor veel mannen is de bachelorsparty een hele belangrijke dag, omdat het de laatste keer is dat je als vrijgezel met je vrienden op stap kunt. Na je bruiloft ben je als het goed is de rest van je leven gebonden aan een vrouw. Trouwen met de liefde van je leven is natuurlijk het mooiste wat er bestaat, maar dat betekent niet dat er niet uitgepakt mag worden met vrijgezellenfeest. Daarom zullen wij een aantal tips geven, welke activiteiten je kunt doen met je vrienden op de laatste dag dat je single bent. Het lastige bij het geven van dergelijke tips is natuurlijk dat iedere man anders in elkaar zit. De ene houdt van een adrenalinekick, de ander totaal niet. Ook zijn er mannen culinair ingesteld, heel sportief of houden juist cultuur. Daarom zullen wij proberen om elk type man een advies te geven.

Als het goed is, weet je als bruidegom niet wat er allemaal gaat gebeuren tijdens het vrijgezellenfeest. Een eerste tip, die wij in zijn algemeenheid al kunnen geven, is daarom dat het verstandig is om je bachelorsparty door je beste vrienden te organiseren, omdat deze je het beste kennen. Hierdoor voorkom je dat je voor teleurstellingen komt te staan. Het vrijgezellenfeest is immers een belangrijke aangelegenheid.

Adrenaline

Wat veel mannen, die van een adrenaline kick houden, leuk vinden, is het doen van spannende dingen. Voor je vrijgezellenfeest natuurlijk iets unieks zijn. Ga daarom bungeejumpen, aangezien dat voor veel mensen iets is dat ze eens in hun leven willen doen. Andere leuke tips zijn bijvoorbeeld abseilen of het verkennen van grotten. Wel is het handig om rekening te houden met mensen, die niet echt van extreme dingen houden.

Bucketlist

Vaak hebben adrenaline kick liefhebbers een bucket list. Het kan dus ook een idee zijn om een van die dingen met de groep te gaan doen.

Auto’s

Veel mannen houden van auto’s: ga daarom eens iets met auto’s doen. Zo kun je bijvoorbeeld met de hele groep gaan autoracen op het circuit van Zandvoort. Ook kan het leuk zijn om een vriend, die niet zo goed kan rijden, een parcours af te laten leggen met een auto. Dat levert gegarandeerd veel plezier op.

bacherlorsparty-2

Lees ook: Onderzoek: Mannen zijn beter in navigeren dan vrouwen!

Sportief

Een goede tip is ook om een fysiek inspannende sport te gaan doen. Een leuke optie daarvoor kan bubble-voetbal zijn, waarbij je in een groot bubblepak zit en je een pot voetbal moet spelen. Niet alleen voor normaal voetballen bemoeilijkt, ook is het leuk om elkaar continu omver te beuken. Andere leuke sportieve ideeën zijn bijvoorbeeld: klimmen bij een klimmuur, snowboarden of het doen van verschillende watersporten. Wat watersporten betreft, kun je bijvoorbeeld een jetski huren, gaan raften of bodyboarden.

Ontspannen

Niet elke man is natuurlijk sportief ingesteld. Daarom is het ook een goed idee om iets te doen waar je je minder voor hoeft in te spannen. Ga dan met elkaar uit eten, maar maak dat speciaal door van tevoren bijvoorbeeld naar bierproeverij te gaan. Combineer het eten met een pubquiz of een quiz over de aanstaande bruidegom en je hebt de hele avond plezier.

Stedentrip

Met mannen, die houden van reizen en cultuur, kun je bijvoorbeeld een stedentrip maken. Bezoek een leuke stad als Maastricht, Groningen of Amsterdam en huur een gids in, waarmee je een route door de stad kunt wandelen. Natuurlijk is het ook leuk dat je ’s avonds lekker op stap kunt in de betreffende stad.

Wat vind jij de leukste bachelorsparty? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response