Sport

Eerste tatoeage voor Michael van Gerwen een feit?

David2257 views
michael van gerwen

Het gerucht gaat dat ’s werelds beste darter, Michael van Gerwen, in een tattooshop is gespot. Hij was echter niet alleen, maar met zijn sponsor KeukenConcurrent. Gaat Michael getatoeëerde collega’s als Peter Wright en Gary Anderson achterna of is er iets anders aan de hand?

Dat laatste blijkt het geval te zijn. Onlangs heeft Van Gerwen zich namelijk opnieuw verbonden aan KeukenConcurrent en dat moet gevierd worden. De tweevoudig wereldkampioen is daarom op zoek naar getalenteerde tekenaars die een ontwerp kunnen maken van de combinatie Van Gerwen en Keukenconcurrent.

Misschien niet vereeuwigd, maar wel naar Londen!

De gene met het mooiste ontwerp ziet zijn werk misschien wel vereeuwigd op de huid van Van Gerwen. Of dat realistisch is? Dat niet. Het is wél realistisch dat je met het beste ontwerp twee finalekaarten wint voor het WK darts in Londen. Dus upload jouw ontwerp en zie onze Van Gerwen misschien wel met je eigen ogen wereldkampioen worden.

Kleine tip van ons: mocht je winnen, dan kan je natuurlijk de briefjes die iedereen ophoudt tijdens de wedstrijd gebruiken om Van Gerwen alsnog te overtuigen jouw ontwerp te laten tatoeëren.

Direct allerlei kleurrijke ideeën voor een mooi werk? Check dan snel de actiepagina van KeukenConcurrent om meer te weten te komen over de wedstrijd.

Leave a Response