Lifestyle

Eerste Tinderdate na 4 jaar, maar gelijk naar Hawaii!

David996 views

Heb je wel eens Tinder gebruikt, dan zal het geen onbekend fenomeen zijn dat een vrouw niet of pas heel laat antwoord. Het hoort erbij en gelukkig is het makkelijk om dan door te schakelen naar de volgende. Bij de Amerikaanse Josh en Michelle liep het echter net wat anders.

Het stel had al in 2014 een match met elkaar, maar telkens reageerde één van beide erg laat.

Sorry, telefoon was leeg

Het begon allemaal toen Josh Michelle een berichtje stuurde na hun match. Twee maanden later antwoordde Michelle met enig gevoel voor humor “Hey, sorry mijn telefoon was leeg”. Even leek het een normaal gesprek te worden met een berichtje over een weer binnen één dag, maar daarna was het Josh die twee maanden wachtte met een antwoord. Ook hij deed dat gevat “Sorry ik was even aan het douchen”.

Een traditie werd al snel geboren.

Keer op keer antwoordde één van de twee minimaal een maand later en vaak nog een stuk langer. Telkens weer deden ze alsof ze ‘even’ niet konden antwoorden.

Tinder grijpt zelf in

Eind juli 2017 was Tinder het zelf helemaal zat met de twee. Na een ‘gesprek’ van drie jaar vond het bedrijf het wel eens tijd dat de twee elkaar zouden ontmoeten. Daarom mochten de twee ‘tortelduifjes’ samen een stad in de Verenigde Staten kiezen, waarna Tinder ervoor zou zorgen dat ze hier samen gratis een eerste date mochten hebben.

Natuurlijk zagen Josh en Michelle hier allebei wel iets in, en ze waren niet dom. Ze waren namelijk oplettend genoeg om te bedenken dat ook Hawaii onderdeel is van de Verenigde Staten. Na kort overleg vroegen ze Tinder om naar Maui te gaan, in het midden van de Stille Oceaan.

Geen probleem, en zo geschiedde.

Maar hoe liep het af?

Eenmaal op Hawaii kwam er een paar foto’s door van het stelletje, maar de grote vraag bleef: is er liefde tussen de twee? Het antwoord is waarschijnlijk wat minder idyllisch dan gehoopt. Camera’s volgde het stelletje op de eerste dag en de twee werden geïnterviewd door Good Morning America.

Bij de vraag of er een tweede date kwam, was het antwoord veelzeggend van Michelle: “Onze paden zullen elkaar vast wel weer kruizen als we thuis zijn.”. Dat klinkt ons in de oren als een beleefde “NEE”.


 

Hoofdfoto:  Mr.Whiskey / Shutterstock.com

Leave a Response