Lifestyle

Extra geld verdienen vanuit huis: 9 voorbeelden

Dion791 views

We willen allemaal graag rijk worden, maar zo makkelijk blijkt dat nog niet te zijn. Met je vaste gezinsinkomen weet je wat je hebt, maar je weet ook wat er niet binnen je mogelijkheden ligt. Heb je toch dure wensen die je graag wilt laten uitkomen, dan wordt het tijd om een beetje te gaan bijklussen. Dat kan prima van huis uit, want er zijn verschillende mogelijkheden om thuis extra geld te verdienen. We geven je hier een aantal verschillende voorbeelden.

Geld voor je clicks

Online zijn er allerlei eenvoudige manieren waarmee extra geld verdienen eenvoudig is. Je kunt deelnemen aan een spaarprogramma waar bij jouw clicks je geld opleveren. Je spaart geld door bepaalde websites te bezoeken, bepaalde e-mails te openen, enquêtes in te vullen en nog allerlei andere zaken. Handig voor wanneer je je niet al te veel wilt inspannen en toch een extra zakcentje wilt verdienen.

Handig inkopen en verkopen

Heb jij een oog voor koopjes en ruimte om spullen kwijt te kunnen? Dan kun je gaan inkopen en verkopen. Zaken die je goedkoop kunt inkopen en met een mooie winst kunt verkopen zijn objecten die gebonden zijn aan een seizoen. Koop in de zomer wintersportartikelen op Marktplaats en verkoop ze in de winter als mensen er weer naar op zoek zijn. Koop in de winter airco’s die bij anderen in de weg staan en verkoop ze voor een stuk meer wanneer mensen omkomen van de hitte in huis.

Bloggen

Kun jij goed schrijven, dan kun je misschien nog extra verdienen vanuit huis door te gaan bloggen. Daarmee bedoelen we niet je eigen blogpagina starten, maar bloggen in opdracht. Er is immers veel vraag naar content om websites meer te vullen. Via een website als Textbroker kun je extra geld verdienen door schrijfopdrachten aan te nemen.

Honden opvangen en uitlaten

Ben jij doorgaans de hele dag thuis? Als je affiniteit hebt met honden, kun je ook honden van anderen gaan opvangen en uitlaten. Mensen zitten soms aardig omhoog wat betreft het uitbesteden van hun trouwe viervoeter om zelf de vrijheid te hebben om iets te kunnen doen. Een adres waar ze met goed vertrouwen hun hond even kunnen onderbrengen is vaak erg welkom.

Feestjes organiseren voor anderen

Ben jij goed in organiseren? Anderen hebben er vaak een broertje dood aan en geven het graag uit handen. Feesten organiseren is vaak een hoop gedoe. Daar kun jij op inspringen door je diensten aan te bieden als party planner. Je speurt wat op het internet, maakt wat telefoontjes en tovert zo een leuk feest tevoorschijn!

Je eigen bed and breakfast

Een andere manier om thuis een zakcentje bij te verdienen, is door je huis open te stellen als bed and breakfast. Heb jij de ruimte om gasten op een comfortabele manier te ontvangen en geen bezwaar tegen de verminderde privacy als gevolg daarvan, dan kun je gastheer van je eigen hotelletje worden. Je zorgt voor het ontbijt, een opgemaakt bed en een schoon huis en strijkt vervolgens mooi wat extra geld op.

Beleggen

De minst actieve manier om van huis uit extra geld te verdienen, is door te gaan beleggen. Daar komt natuurlijk wel een risico bij kijken, maar het kan ook een manier zijn om je geld te laten groeien. Heb je wat extra’s over dat je kunt investeren, dan is het de moeite waard om aandelen aan te schaffen in de hoop dat je ze met winst weer kunt verkopen. Heb je er zelf niet zo’n verstand van, laat je dan wel adviseren.

Je foto’s verkopen

Ben jij iemand die een oog heeft voor mooie plaatjes en veel foto’s maakt? Misschien kun je er nog wat mee verdienen. Beeldbanken als Shutterstock vullen zich niet vanzelf; die staan vol met content die door mensen aangeleverd wordt. Je kunt jouw beeldmateriaal uploaden naar Shutterstock om een kleine vergoeding te krijgen telkens wanneer een betalende klant jouw foto of video downloadt. Om de kans hierop te vergroten, moet je je beelden zelf wel zo slim mogelijk taggen.

Bijles geven

Was er vroeger op de middelbare school een vak waar jij in uitblonk? Heb je een talenknobbel of een sterk wiskundig inzicht? Niet alle scholieren hebben het er zo makkelijk mee als jij destijds en kunnen wel wat hulp gebruiken om de stof machtig te worden. Bied je daarom aan als bijlesleraar en ontvang ploeterende leerlingen thuis om jouw kennis over te brengen en wat extra geld bij te verdienen. Een win-win situatie!

Leave a Response