Sport

Top fitness & sport magazines

Tom van Pinxteren673 views
Fitness magazines

Fitness & sport magazines zijn een ideale bron voor nieuwe informatie voor sportieve mensen. Het voorjaar komt er weer aan. Het is dus de ideale tijd om weer aan een nieuw project te beginnen. Hoe ga jij ervoor zorgen dat je er in de warme maanden op je best bijloopt? In dit artikel lees je over een aantal Sport & fitness magazines die populair zijn in Nederland. Er zijn bladen met verschillende sporten als thema. Laat het inspireren en informeren maar beginnen!

Men’s Health, het sport en fitness tijdschrift van Nederland 

Een autoriteit op het gebied van sport en fitness in Nederland is het magazine, Men’s Health. Het tijdschrift staat vol met informatie. Je vindt er fotoshoots en interviews met inspirerende personen. Ook staat het blad vol met informatie over trainen, voeding, gezondheid, psychologie en eigenlijk alle onderwerpen die belangrijk zijn een voor een sportief persoon. Op de cover van Men’s Health staan is voor veel sporters een hele eer. Het magazine is een absolute aanrader voor iedereen die zich in sport interesseert. Met name voor mensen die veel aan krachttraining doen is het blad erg interessant.

Runner’s World, het sport magazine over hardlopen

Voor de fanatieke jogger is Runner’s World het magazine om te lezen. In dit blad vind je interviews met relevante personen, artikelen over voeding, techniek en trainingstechnieken. Een slechte looptechniek of een te zwaar schema, kan zorgen voor zware blessures. Runner’s World helpt om dit soort problemen te voorkomen. Ook is er alles te lezen over grote wedstrijden op de kalender of de uitslagen van gelopen wedstrijden. Voor hardlopers is Runner’s World een bron van inspiratie.

Bicycling, een blad voor de fanatieke fietser

Fietsen is een oer-Hollandse bezigheid. Het is dan ook een vrijetijdsbesteding waar veel mannen zicht aan wagen. In Bicycling vind je artikelen over nieuwe technologie, goeie fietsen en geweldige tochten. Je vindt er alles wat je moet weten als fanatieke fietser. Uiteraard is het blad ook interessant voor de hobbyist. Want fietsen doen we met ze allen nou eenmaal ontzettend graag!

Helden Magazine, een bron van inspiratie

Het blad Helden is niet zozeer een gids voor fanatieke sporters. Het is een magazine waarin de kampioenen hun geheimen delen. Je leert van de grootste sporters wat zij doormaken tijdens hun extreme prestaties. Er is aandacht voor de mensen achter de sporter. Laat je inspireren door je grootste sporthelden. Verkrijg extra informatie over een bepaalde prestatie of leer juist meer over een schandaal rond een persoon. 

Fiets, het grootste race & mountainbike magazine

In het magazine Fiets lees ja alles over fietsen en mountainbiken en de belevingswereld eromheen. Het is een maandelijks blad met artikelen over materiaal, techniek, voeding, wielersport en nog veel meer. Naast de nieuwe fietsen of tips voor je eigen prestaties, staat het Fiets ook vol met informatie over het profwielrennen. Lees alles over één van de grootste sporten van Nederland. 

Conclusie

Dit zijn een aantal Sport & fitness magazines die absoluut de moeite waard zijn om te lezen. Zowel fietsen, rennen als alles rondom fitness komen aan bod. Genoeg inspiratie om de komende tijd enthousiast te raken voor het sporten. Genoeg informatie, motivatie en tips zijn namelijk enorm belangrijk bij het bereiken van een doel. Wat ook helpt om je sportprestaties te bevorderen is een sporthorloge met hartslagmeter. In het volgende artikel lees je over de top 10 beste sporthorloges met hartslagmeter.

Leave a Response