Fashion

Ga positief je vakantie in

Redactie MannenNieuws1273 views

Vaak is de vakantie een periode waarin je je volledig van alle stress ontdoet en tot rust komt. Het risico is echter wel dat je hiermee pas begint op je allereerste vakantiedag. Het is veel beter om je werk langzaam aan af te bouwen en in een positieve flow te komen. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Lees onderstaande 5 tips!

1. Plan een weekendje weg
Het voelt als de omgekeerde wereld, maar door een weekend weg te plannen voor je laatste werkweek, kom je al in een heel andere stemming. Je zult veel ontspannender de laatste werkweek tegemoet gaan.

2. Luister vrolijke muziek
Je voorbereiden op je vakantie, doe je door vrolijke muziek te luisteren. Op weg naar je werk luister je naar opbeurende muziek in de auto of het openbaar vervoer. Je komt dan al helemaal in de vakantiestemming.

3. Kom verzorgd voor de dag
Juist in de laatste week voor een vakantie, wil je je uiterlijk nogal eens wat minder aandacht geven. Doe dit niet, maar investeer juist in een verzorgd uiterlijk. Dit geeft van binnen ook een positief gevoel. Check de laatste aanbiedingen bij de Etos of het Kruidvat en sla je slag.

4. Positief denken
Uit recent onderzoek van de Pennsylvania State University, onder andere terug te lezen bij Metro Nieuws, blijkt dat mensen die positief denken langer leven. Een vrolijke levenshouding en een dosis positiviteit zullen je dus zeker verder op weg helpen. Niet alleen in de tijd voor je vakantie, maar ook in je vakantie zelf en de periode daarna.

5. Blijf in beweging
Blijf ook in de week voor je vakantie lekker sporten. Ga lekker naar de sportschool of kies voor een lange fiets- of zwemtocht. Het zal je een frisse en vitale uitstraling geven. Beter kun jij je vakantie niet beginnen!

Leave a Response