Gadgets

Vette games in 2021

Tom van Pinxteren920 views
Games 2021

In 2021 komen weer tal van vette games uit. Zowel Xbox als Playstation lanceren een nieuwe console. Daar horen natuurlijk hele vette spellen bij. In dit artikel worden een aantal nieuwe games besproken die in 2021 op de markt komen. Reserveer alvast een deel van je salaris want deze spellen komen eraan!

Reternal 

We beginnen met waarschijnlijk een van de vetste games voor de PS5 in 2021. Reternal is een scifishooter. In het spel ben je een ruimteverkenner genaamd Selene. Ze crasht op een planeet vol met vijandige wezens. Reternel belooft een geweldig spel te worden. Elke keer wanneer de hoofdpersoon sterft, gaat ze terug naar het moment van de crash. De planeet verandert elke keer en Selene wordt langzaam overgenomen. Lukt het jou om deze cyclus te doorbreken? Reternel is verkrijgbaar vanaf 30 april.

Far Cry 6

Weer een nieuwe game in de Far Cry serie. Het spel speelt zich af op het tropische paradijs Yara. Het land zit vast in het verleden. Dictator Anton Castillo wil kosten wat het kost de oude glorie van Yare terugbrengen. Ook zijn opvolger en zoon Diego volgt zijn bloederige weg naar betere tijden. In het spel ben je Dani Rojas. De revolutie wordt ontketend tegen de dictatuur. Als inwoner van Yara voert Dani een guerrillastrijd tegen het regime. Far Cry speelt zich af in hun grootste wereld tot nu toe. In een tropische zetting vecht je tegen de troepen van de dictator. De releasedatum is nog niet bekend, maar het wordt wel 2021. Far Cry 6 wordt uitgebracht voor de PS4, PS5, PC en Xbox. Nog even wacht op een van betere games van 2021.

Gollum

In 2021 komt een game uit waar Lord of the Rings-fans van gaan kwispelen. Gollum krijgt een eigen game. In het spel kruip je in huid van het bijzondere wezen. Je doel is om weer in handen t krijgen wat je bent verloren. Tijdens het spel reist Gollum door de wereld van Midden-Aarde. De wereld van Tolkien is weer gebruikt in een game. Tijdens het spel krijg je te maken met de twee persoonlijkheden van de hoofdpersoon, Gollum en Smeagol. De keuzes die je maakt tijdens je reis zijn van invloed op de persoonlijkheden. Geniet van herkenbare locaties uit het populaire Lord of the Rings verhaal. De game Gollum komt waarschijnlijk uit in 2021 en zal beschikbaar zijn op de PS5, Xbox en Xbox Series X.

Horizon Forbidden West

De eerste Horizon game was een gigantisch succes. De fantastische ogende wereld en prachtige vormgeving deed iedereen versteld staan. De wereld van Horizon terug op de Playstation 5. Nieuwe gebieden en nog grotere en indrukwekkendere wezens kom je tegen in Horizon Forbidden West. Het leven op aarde dreigt uit te sterven. Gelukkig gaat Aloy het geheim ontrafelen en de wereld redden. Althans dat hopen we dan maar. Het is goed om te weten dat deze geweldige game er aankomt voor de Playstation 5. De releasedatum is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is wel in 2021. 

Dit zijn een aantal van de games die in 2021 uitkomen. Uiteraard komt er nog veel meer aan. Het wordt weer een mooi jaar voor de liefhebbers van videogames. Ben je ook geïnteresseerd in gadgets? Lees dan hier wat de vetste zijn van het jaar 2021.

Leave a Response