NieuwsFilms & SeriesLifestyle

Heb jij een mobiel abonnement van KPN? Dan hebben we goed nieuws!

Redactie MannenNieuws1079 views
mobiel abonnement kpn

Heb jij nu ook een mobiel abonnement van KPN? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor je. Het is namelijk zo dat veel aanbieders je fijne kortingen geven wanneer je zoveel mogelijk diensten bij dezelfde aanbieder afneemt. Zo heb je met twee mobiele abonnementen en televisie en internet een goedkoper pakket, dan met alleen de twee mobiele abonnementen. Ook KPN helpt je graag op weg. Heb je namelijk een mobiel abonnement, dan krijg je nu 6 maanden korting op internet & tv bij KPN.

Maar waarom dan?

Ja, je kan je nu misschien afvragen waarom je dat dan zou doen. Een goede vraag natuurlijk. En eentje waar we maar al te graag antwoord op geven. KPN staat namelijk niet voor niets overal zo goed aangeschreven. Je hebt een uitgebreid aanbod aan tv-zenders, en kunt natuurlijk ook gewoon on demand films en series kijken, en programma’s opnemen, terugspoelen en terugkijken. Maar nog fijner is het feit dat het internet van KPN hartstikke stabiel en betrouwbaar is. Je zult niet zomaar met een slecht ontvangst of haperende downloads zitten.

Waar krijg je die korting?

KPN heeft drie verschillende soorten internet en tv pakketten. Het fijne is dat je zelf mag bepalen wat erin zit. Zo is die vaste telefoonlijn die je nooit gebruikt, helemaal geen verplichting meer. Je kan ook gewoon lekker voor de basis van tv en internet gaan. KPN is natuurlijk blij met klanten die meerdere KPN producten afnemen en deze op hetzelfde adres combineren. Die klanten krijgen dan ook iedere maand weer gratis extra’s en kortingen met KPN Compleet. Dus gewoon lekker allemaal die mobiele telefoon bij KPN afsluiten en meteen een fijn tv pakket aanschaffen.

Tal aan mogelijkheden

Maar misschien wil je wel meer. Misschien wil je jouw woning wel helemaal entertainment ready hebben en van alle gemakken voorzien. In dat geval ben je bij KPN aan het goede adres. Naast de ‘standaard’ tv en internet pakketten kun je namelijk uitbreiden. Zo veel als je zelf wilt. Je kunt de basis bijvoorbeeld uitbreiden met sneller internet, onbeperkt vast bellen, een WiFi versterker of toch maar die vaste telefoonlijn. Daarna kun je het pakket ook gewoon nog personaliseren. Voor een super veilige verbinding voeg je gewoon KPN Veilig toe. Of om overal muziek te kunnen luisteren kies je voor Spotify Premium. De echte sportfanaten pakken er gewoon een extra zenderpakket bij zoals bijvoorbeeld FOX Sports Eredivise.

Dus. Wanneer stap jij over?

Leave a Response