Lifestyle

Heen en weer naar je werk en tóch in beweging blijven

Redactie MannenNieuws1172 views
Heen en weer naar je werk

We kennen het allemaal: volle agenda’s, drukke werkschema’s en de moeite om op tijd op onze afspraken te verschijnen: de hectiek van de moderne werkende mens. In al die dynamiek lijkt er soms weinig tijd over om nog aan de broodnodige beweging toe te komen. Dat is jammer, want een fit en sterk lichaam zijn uiteraard een groot goed. In dit artikel leggen we daarom uit hoe je ondanks de productieve drukte in je bestaan toch in beweging kunt blijven.

Blijf in bewegen met de deskshaper

Misschien ben jij een van die mensen die ’s morgens op de motor stapt en je motorhelm weer afzet op kantoor. Dat komt goed uit, want in je motortassen kun je met gemak het apparaat de deskshaper vervoeren, om die vervolgens onder je bureau te zetten, waar je net als altijd aan het werk gaat. Met een verschil: je plaatst je voeten op de pedalen van de deskshaper en begint terwijl je tikt te bewegen.

De perfecte manier kortom, om tijdens je werkzaamheden te werken aan je conditie. Je kunt de deskshaper in de weerstand zetten die prettig voelt, en die opvoeren zoveel je wilt. De meeste deskshapers hebben een display waar je op af kunt lezen hoeveel omwentelingen je hebt gemaakt, en hoeveel calorieën er zijn verbrand.

Ga je vaak op de motor naar je werk? Zorg er altijd voor dat je motorhelm voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen, dit valt te herkennen aan het ECE keurmerk.

Een kalme, creatieve geest

Door te trainen op de deskshaper zullen je spieren sterker worden, en je conditie en algehele gezondheid verbeteren. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Door het bewegen van je voeten op de pedalen zal ook je geest leger en kalmer worden. Je brein zal zich daardoor makkelijker vullen met nieuwe, creatieve ideeën, die op de werkvloer natuurlijk goed van pas komen.

Daarnaast zal je meer ontspannen van je werk vertrekken dan anders. Door in beweging te blijven zal je meer balans ervaren tussen geest en lichaam, en je blijer en optimistischer gaan voelen. Je algehele welbevinden zal kortom duidelijk stijgen. De deskshaper is de perfecte manier om zonder al te veel stress je deadlines te halen, en tegelijkertijd te werken aan je conditie, shape en kracht.

Leave a Response