Fashion

Het Adidas trainingspak is altijd modieus

Redactie MannenNieuws1159 views
Adidas trainingspak

Zomer, winter, herfst of lente: geen seizoen waarvoor het Adidas pak niet geschikt is. Als Duitse grootmacht wil Adidas producten maken die voor alle jaargetijden te gebruiken zijn. En daar slaagt het bedrijf van Dassler maar al te goed in. De trainingspakken van Adidas blinken uit in comfort, stijl en sportiviteit.

Wist je dat het eerste trainingspak van Adidas werd uitgebracht in 1967? Toen nog als nieuw product op de markt en daardoor veroorzaakte het pak een ware revolutie in de sportkleding. Adidas loopt voorop en het pak staat symbool voor die positie van het merk. Veel volgende uitgaven van de Adidas trainingspakken hebben iets behouden van de eerste originele uitgave. Waardoor retro inmiddels dus een vast onderdeel is van de uitstraling.

Die retrolook maakt het pak ook zo populair. Met waardering voor het verleden en een hippe laag in het heden. De huidige trainingspakken hebben een opstaande kraag en een ritssluiting die over twee wegen gaat. Ideaal en functioneel dus. Die sluiting is ook in de kleur van het pak en het geeft het geheel een snelle, gestroomlijnde presentatie.

Kenmerkend design

Uiteraard geeft Adidas de driestreep een rol in het product. Inmiddels is die driestreep op de zijkanten van de broek en het jasje kenmerkend voor de stijl van het trainingspak. Die afwerking ziet er gewoon cool uit. En doordat de kleuren van de driestreep altijd in contrast zijn met de kleuren van de stof, geeft het een mooi extra effect. Het logo van Adidas, een geborduurd Trefoil-logo, staat prominent aan de linkerkant van de borst. Vlak naast die handige ritssluiting dus.

Standaard geeft Adidas het pak altijd uit in zwart, met de driestrepen in het wit. Die kleurencombinatie is echt niet de enige. Bruin, blauw, grijs en wit zijn er ook. Dus je kunt er voor kiezen om het feestelijk, casual of low profile te dragen. De pijpen van de broek lopen naar de onderkant iets toe zodat deze niet gaan slobberen over jouw schoenen. De overgang van broek naar schoen is als natuurlijk.

Voor elk seizoen

Onderscheidend aan dit product is niet alleen het feit dat het in alle seizoen te dragen is. Op een of andere manier zorgt Adidas ook altijd voor een mooie balans in het uiterlijk van dit pak. Stijlvol, casual, sportief, stoer en eigentijds komen als natuurlijk samen: het maakt het pak tot een heerlijk outfit om te dragen bij allerlei gelegenheden.

Je kunt ermee chillen in het park, een luie zondag op de bank hangen, lekker informeel een dagje de stad in gaan of gebruiken voor een sportieve activiteit. Zoals een stukje rennen. Regular fit is door Adidas als term verbonden aan de pasvorm van het Adidas sweatpak. Dit betekent dat het zowel niet te los als te strak zit. Eigenlijk juist ergens daar tussenin.

Met een elastische band in de taille en een trekkoord kun je zelf bepalen hoe strak de broek op de heupen valt. Dit is duidelijk een tijdloos product, waar je als liefhebber duurzaam gebruik van kunt maken. Altijd modieus en trendy. Het Adidas trainingspak is bij zon, dauw en bewolking. Lekker man.

Bron uitgelichte afbeelding 9gifts / Shutterstock.com

Leave a Response