Lifestyle

Het ideale cadeau voor Kerst

Redactie MannenNieuws841 views
Het ideale cadeau voor Kerst

Ja het is weer zover: Kerst komt eraan! En welke cadeau moet je nu geven? Dat kan een hele zoektocht zijn, ieder familielid, vriend of vriendin vindt weer een ander cadeau leuk. Je kan natuurlijk op safe spelen en voor een standaard cadeau kiezen zoals kerstsokken, maar wat als je een origineler cadeau wilt geven? Hieronder kan je inspiratie vinden voor de meest toffe cadeaus.

Ga voor een race experience

Mannen houden van auto’s en auto’s houden van echte mannen. Een race experience laat je kennis maken met een echt monster zoals een Porsche 911 GT3 of een Ferrari Laferrari.  Samen met een coureur leer je de auto volledig onder controle te krijgen en kan je maximaal tot het gaatje gaan op het circuit. Een origineel en onwijs dik cadeau om weg te geven voor jou en een vriend! Misschien kan je alvast de baan verkennen op de Playstation, zo ben goed voorbereid en kan je direct knallen.  

Prachtige heren horloges

Heren horloge kerst cadeau

Een prachtig horloge maakt de man af. Het straalt een stukje klasse uit en laat zien dat je geeft om style. Het is een cadeau dat eigenlijk niet verkeerd kan vallen en iedere man kan wel een horloge gebruiken. Perfect als uitbreiding voor de garderobe. Een prachtige heren horloge kan je online vinden, zonder een kapitaal kwijt te hoeven zijn.

Skydiven in een windtunnel

Een cadeau voor de echte adrenaline junkies: indoor skydiven. Hierbij hoef je niet uit een vliegtuig te springen, maar wordt je door een enorme windturbine omhoog geblazen in een brede buis. Hierdoor vlieg je als het ware door de wind en blijf je op een paar meter hoogte hangen. Je kan hier helemaal los gaan door salto’s te maken, naar boven of beneden te vliegen of een vrije val te maken.

Indoor ski & snowboard

Voor de echte wintersporters onder ons is het leuk om wat skills en tricks bij te leren in een indoor skihal. Dit kan door te skiën op een met nep geprepareerde besneeuwde skibaan of op een speciale indoorrolbaan. Perfect als voorbereiding op een echte wintersportvakantie. Natuurlijk mag je ook alvast even oefenen voor de après-ski.

Met al deze ideeën op zak kan je vast een heel mooi cadeau bedenken. Wel zo tof om een origineel cadeau te hebben met de kerstdagen en zo iemand echt te verrassen. Natuurlijk ga jij vast hele mooie dagen beleven en een fantastisch nieuwjaar!

Leave a Response