Gadgets

Hét moment om je Playstation 4 te scoren

Redactie MannenNieuws1049 views
Playstation

PlayStation is al vele jaren de meest populaire console in Nederland. Dat neemt niet weg dat nog lang niet iedereen hem zelf in huis heeft. Ben jij altijd “that guy” die bij zijn vrienden afspreekt om te gamen maar zelf geen Playstation heeft? Dan is nu het moment gekomen om hier verandering in te brengen, Black Friday!. De enorme kortingen die op deze dag worden gegeven maken het mogelijk om voor een klein bedrag zelf bezitter te worden van deze next gen console. Bedenk je daarbij ook dat de leukste games al jaren standaard op de PlayStation uitkomen, dus er is voor ieder wat wils.

Vele opties

Het leuke aan kiezen voor de aankoop van een PlayStation op Black Friday met hoge korting, is dat je zelfs op deze dag nog de mogelijkheid hebt om te vergelijken en de beste optie eruit kan pikken die het beste bij jouw smaak aansluit. Heel veel retailers doen tegenwoordig namelijk mee aan deze dag en allemaal hebben ze zo hun eigen kortingen. Daardoor is het dus altijd zo dat je de console lekker goedkoop kunt aanschaffen, maar wanneer je slim bent je nog net iets goedkoper uit kunt zijn. Daarom loont het om even goed rond te kijken hoe hoog de verschillende kortingen zijn. Bekende aanbieders van Playstations met hoge kortingen zijn o.a. Mediamarkt, Bol.com en Bart Smit.

Games bekijken

Om je een goed idee te geven van wat een PlayStation je eigenlijk te bieden heeft, is het slim om eens te kijken wat je allemaal met deze console kunt. Het is bijvoorbeeld een goed idee om eens te bekijken welke games er allemaal in de catalogus van PlayStation zijn opgenomen. Fifa? Check. GTA? Jazeker. Lekker hakken met God of War? Kan ook gewoon. Even geleden hebben wij ook nog een toffe Nederlandse game gereviewed: Horizon Zero Dawn. Check die ook eens!

Er komen nog altijd heel veel nieuwe games bij waardoor er voor verschillende generaties iets leuks te vinden is. Alleen al om die reden is het leuk om met het hele gezin een aankoop te doen en lekker gezellig samen spelletjesavonden op een moderne manier te organiseren.

Leave a Response