Sport

Hoe krijg ik snel een sixpack? In zes stappen snel buikspieren!

Redactie MannenNieuws2100 views
Hoe krijg ik snel een sixpack

De zomer komt er aan! Dit betekent zon, zee en strand. Wil jij deze zomer met een strakke sixpack het strand op? Je bent daarvoor misschien wat aan de late kant, maar je kunt er nog genoeg aan doen om je toch goed te voelen in je zwembroek of bikini! Hoe krijg je snel een sixpack? Met de volgende 6 stappen ga jij deze zomer een heel eind komen met een strakke buik!

1. Groenten, fruit en eiwitten zijn je beste vrienden

Snel een strakke buik krijgen begint met een goed en gezond eetpatroon. Je kunt nog zoveel buikspieroefeningen doen, als je dieet niet op orde is zul je hier nooit het beoogde resultaat van zien. Wist je dat snel buikspieren krijgen voor 80% bepaald wordt door wat je eet? Slechts 10% is het doen van oefeningen en de andere 10% wordt bepaald door je genen! Eet dus voldoende groenten, fruit en eiwitten en laat koolhydraten zoveel mogelijk achterwege.

2. Tover die buikspieren tevoorschijn met cardio

Ja helaas, je zult er aan moeten geloven. Wil jij snel een strakke buik krijgen? Dan moet je van die laag vet af en de meest effectieve manier daarvoor is cardio! Ga hardlopen, zwemmen, fietsen, roeien. Kies iets wat je leuk vindt en doe het zeker 2-3 per week. Heb je een slechte conditie? Het maken van een flinke wandeling is ook goed!

3. Train je hele lichaam

Snel buikspieren trainen thuis, dat is wat je wilt! Geen torenhoge kosten voor sportscholen of fitnessapparaten. Met een goede internetconnectie kun jij alle oefeningen die je nodig hebt gewoon thuis doen wanneer je dat wilt. Train niet alleen je buikspieren, maar je hele lichaam. Door meer spiermassa te kweken verbrand je meer vet en dus komt die sixpack sneller tevoorschijn. Online vind je uiteenlopende soorten workouts en oefeningen die je makkelijk thuis kunt doen. Je hoeft dus niet eens de deur uit om snel een sixpack te krijgen.

4. Genoeg drinken

Met je vrienden bier drinken in het café valt hier helaas niet onder. Wat drink je dan wel? Als je snel een sixpack wilt zorg je er voor dat je minimaal 8 glazen water per dag drinkt. Water zorgt voor een goed herstel van je lichaam (en dus een snellere spiergroei!), het houdt honger weg (en dus eet je minder) en het bevat geen calorieën. De manier dus om snel buikspieren te krijgen.

5. Laat fastfood staan

We zeiden het al eerder: een goed dieet helpt jou om snel een strakke buik te krijgen. Jezelf verhongeren is absoluut niet nodig en je mag jezelf af en toe best verwennen met een lekker stukje chocola of een koekje, maar laat fastfood staan. Het vult niet, maar de calorieën die je ermee binnen krijgt zijn absoluut niet goed voor een snel resultaat. Bewaar de bezoekjes naar de fastfoodketens maar voor de winter!

6. Eet meerdere, kleinere maaltijden

Ben jij gewend om drie grote maaltijden per dag te eten? Verander dit naar 5-6 kleine maaltijden per dag. Hierdoor heb je veel minder snel honger en blijft je metabolisme de hele dag door werken. Door iedere maaltijd voldoende voedingsmiddelen binnen te krijgen blijft je lichaam blij en komt die strakke buik als vanzelf te voorschijn.

Voor een snel resultaat pas je dus de bovenstaande tips toe! Vind je het lastig om de motivatie te vinden om deze gezonde levensstijl vol te houden. Denk dan aan de dagen op het strand en hoe goed je je zult voelen als jij bewonderd wordt omdat je zo’n prachtige sixpack hebt. Dat is toch alle moeite waard? Start vandaag nog en bereik het resultaat dat jij wilt!

Leave a Response