LifestyleGadgets

Hoe ontwerp je makkelijk flyers met je Smartphone of Tablet

Redactie MannenNieuws1492 views
ontwerpen flyer mobiel

Wil je flyers ontwerpen en gelijk laten afdrukken via je mobiele apparaat? De huidige generatie smartphones zijn krachtige tools waarmee je van alles kunt doen. Met behulp van designapps kun je nu bijvoorbeeld makkelijk zelf ontwerpen maken. En er zijn allerlei online printers waar je via je smartphone het ontwerp heen kunt sturen en een bestelling kunt plaatsen. Graag vertellen we je meer over ongevouwen flyers drukken en ontwerpen.

Als je naar de appstore op je mobiele telefoon of tablet gaat, kom je een grote hoeveelheid applicaties tegen die bedacht zijn om eenvoudig en op een professionele manier zelf bijvoorbeeld flyers te ontwerpen. Je kunt kiezen welke app het beste aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Als tip geven we graag Canva aan, dit is een tool die in opkomst is en waarmee je makkelijk zelf creatieve ontwerpen kunt maken.

Succesfactoren voor flyers

Een belangrijke factor om te zorgen dat je flyer succesvol is, is de afbeelding die je gebruikt. Een foto of tekening trekt namelijk gelijk de aandacht. Of je nu een flyer ontwerpt om aan je vrienden te geven als uitnodiging voor een feest of een flyer als promotietool voor je eigen bedrijf wilt gebruiken, zonder een aantrekkelijk uiterlijk zal je flyer onopgemerkt blijven. Sommige ontwerptools bieden de mogelijkheid om een afbeelding uit een database te kiezen, die je vervolgens naar eigen smaak verder kunt bewerken. Natuurlijk kun je ook eigen foto´s gebruiken, die je bijvoorbeeld met je smartphone gemaakt hebt. Ook teksten en de keuze voor het lettertype, de tekengrootte, de kleur en de positie van de tekst kun je zelf aanpassen en dragen bij aan een attractief uiterlijk.

Handig en snel online afdrukken

Nadat je een ontwerp voor de flyer hebt gemaakt waar je helemaal tevreden over bent, is het natuurlijk de vraag waar je de flyers op een professionele manier kunt laten afdrukken voor een goede prijs. Een geschikte partij hiervoor is Drukzo.nl. Vanaf je smartphone of tablet kun je gelijk je eigen design uploaden zonder dat je je huis of kantoor hoeft te verlaten. Via de website kun je vervolgens zelf kiezen hoe je de flyer afgedrukt wilt hebben. Zo kun je de grootte van de flyer bepalen, het soort papier, de uitstraling van het papier en het aantal flyers dat je wilt bestellen. Afhankelijk van de gekozen opties krijg je een scherpe prijs aangeboden voor jouw bestelling.

Laat je creativiteit dus de vrije loop, zoek een designtool voor je mobiele apparaat en ga zelf aan de slag met het ontwerpen van een flyer. En om deze af te laten drukken, kun je jouw design gelijk doorsturen naar een online printer.

Leave a Response