Lifestyle

Hoe rapper Bow Wow compleet voor schut werd gezet online

David1179 views

Ken je rapper Bow Wow nog? Bij de grote menigte met name bekend vanwege zijn hit “Remember The Name (Bow Wow yippy yo yippy yay) als kindster en later om zijn single Like You met Ciara. Bow Wow geniet nog steeds van het goede leven, maar hij laat het soms net wat mooier lijken dan het eigenlijk is.

We weten allemaal dat sociale media als Instagram vaak een positiever beeld van iemands leven schetsen dan de realiteit, maar Bow Wow ging wel erg ver.

Privé jet, of toch niet?

Onlangs postte de rapper een foto van een privéjet met hiervoor een dikke bak, met de woorden ‘Reisdag. Persdag in New York City. Let’s goo!’. Al snel stroomden de duizenden likes binnen, want zo’n privéjet spreekt natuurlijk redelijk tot de verbeelding voor de meeste mensen.

Helaas liep Bow Wow al snel tegen de lamp. Keihard zelfs. Vlak na zijn post spotte iemand hem namelijk in een vliegtuig. Niet in een luxueuze privéjet, maar doodgewoon economy-class in een normaal vliegtuig. De persoon maakte een foto en deelde deze vervolgens zelf online. Het kwaad was geschied, want de foto ging al snel viraal en Bow Wow werd het mikpunt van spot.

Let the games begin

Het mooie was dat Bow Wow nog niet geland was toen de openbaring al keihard viraal aan het gaan was. Met veel voorpret werd er gewacht tot hij zou landen, terwijl ondertussen de memes en gifjes al snel rondgingen.

Ook Snoop Dogg, een goede vriend van Bow Wow, deed een duit in het zakje. Zoals wel duidelijk mag zijn heeft Snoop namelijk net wat meer geld op de bank staan dan Bow Wow. Dat maakte hij fijntjes duidelijk met een filmpje waarin hij in zijn eigen privéjet stapt. Ondertussen vraagt hij het personeel of dit de ‘Bow Wow challange’ is, of dat dit gewoon een echte jet is. Het antwoord was duidelijk: de jet van Bow Wow was the real deal.

Mede hierdoor werd de ‘Bow Wow challenge’ al snel een ding. Hieronder nog een paar pareltjes van het internet.

Leave a Response