LifestyleFeaturedVrouwen

Huwelijksaanzoek ideeën: 10x inspiratie

Redactie MannenNieuws1831 views
huwelijksaanzoek ideeen

Tegenwoordig verwacht men van een huwelijksaanzoek steeds meer. Anno 2016 is het eigenlijk niet meer genoeg om alleen op de knieën te gaan en haar een ring aan te bieden. Nee, het kan vandaag de dag niet bijzonder genoeg zijn. Wil jij bij je partner binnenkort ook een onvergetelijk huwelijksaanzoek doen? Doe hier dan inspiratie op. Er zijn je al heel wat originele mannen voor gegaan.

10. Ondergaande zon

Misschien niet de meest originele, maar romantischer dan een huwelijksaanzoek met een zonsondergang op de achtergrond kan eigenlijk niet. Strand, zee en een ondergaande zon, welke vrouw kan dan nog ‘nee’ zeggen? Maak het huwelijksaanzoek af door haar daarna mee te nemen naar een hotel aan zee en breng daar samen de nacht door.

9. Flashmob

Een flashmob is iets van de laatste paar jaar en is een succesnummer als je je vriendin ten huwelijk wilt vragen. Huur een dansgroep in, laat ze een dans uitvoeren midden in een winkelcentrum, laat je vriendin toe kijken en vraag haar ten slotte, in het midden van al die dansers, ten huwelijk. Zij durft geen ‘nee’ meer te zeggen hoor.

8. Aanzoek met frikandellen

Ga jij graag met je vriendin graag naar de snackbar, dan kun je zelfs daar iets romantisch van maken. Dit moet Linda Jansen ook gedacht hebben, toen zij haar vriend John Hospel ten huwelijk wilde vragen. Ze heeft hem met een smoes naar de snackbar gelokt en hem ten huwelijk gevraagd met een hart gemaakt van frikandellen. Een huwelijksdiner hoeft niet meer geregeld te worden.

7. Laat je niet weerhouden door grenzen

Woont je vriendin aan de andere kant van de wereld? Dat is geen excuus om haar niet ten huwelijk te vragen. Dat bewijst Josh uit Engeland. De liefde van zijn leven, Gabie, woont in Australië. Toen Gabie jarig was, hoefde hij niet lang na te denken en is hij een reis van 17.000 km af gaan leggen. Om de verassing nog meer speciaal te maken, heeft hij haar ten huwelijk gevraagd.

6. Flashmob vanuit de auto

Zojuist beschreven we al het idee van een flashmob. Je kunt het ook nog anders doen. In plaats van het inhuren van een dansgroep, maak je gebruik van je familie en vrienden. Je vriendin zet je in de achterbak van een auto, met de autoklep open en die laat je langzaam door de straat heen rijden. Vervolgens wordt de muziek gestart en komt iedereen één voor één tevoorschijn in een dans. Uiteindelijk verschijn jij voor je vriendin en vraag je haar ten huwelijk. Tip: huur een mooie wagen in, om het ook voor jezelf nog extra leuk te maken.

5. Op het centraal station

Wanneer jij of jullie veel met de trein reizen en dagelijks op het centraal station staan te wachten, dan is dit dé plek om je vriendin ten huwelijk te vragen. Op veel centrale stations in Nederland staat tegenwoordig een piano, maak hier gebruik van en laat iemand hier jullie nummer op spelen.

4. Tijdens een wedstrijd

Doet je vriendin mee aan sportwedstrijden? Of doe je dat zelf en houden jullie wel van wat toeschouwers? Neem dan de gelegenheid om tijdens een wedstrijd je vriendin ten huwelijk te vragen. Licht de organisatie natuurlijk wel even in, voordat ze denken dat je zomaar een gek bent dat het veld op rent.

3. Een maandenlang huwelijksaanzoek

De Brit Ray Smith vond dat het huwelijksaanzoek niet lang genoeg kon duren. Dus in plaats van het in één keer te doen, heeft hij er maar liefst 148 dagen over gedaan. Zijn vriendin, Claire, wist hier niets vanaf. Hij maakte elke dag een selfie met haar en hij toonde daar steeds stiekem de woorden ‘Wil je met me trouwen?’ bij. Tegen zijn zwangere vriendin zei hij dat hij elke dag een foto wilde maken voor de baby. Tijdens kerst heeft hij haar de presentatie van foto’s laten zien en haar vervolgens ten huwelijk gevraagd.

2. Trailer in de bioscoop

Wil je het nog wat groter en professioneler aanpakken? Maak dan een filmtrailer waarin je je vriendin ten huwelijk vraagt. Lok je vriendin vervolgens naar de bioscoop en laat de trailer in de bioscoop afspelen. Ik denk overigens niet dat je vriendin dan nog iets mee krijgt van de film waar ze eigenlijk voor in de bioscoop zit.

1. In een computerspel

En dan op nummer 1 de meest mannelijke en meest nerdy aanzoek: een aanzoek via een computerspel. Als je een echte gamefanaat bent en je kunt een spel wat ombouwen, herschrijf dan het einde waarin je je vriendin ten huwelijk vraagt. De gamefreak Quinn is het gelukt om het spel Contra zo om te bouwen. Doe dit wel alleen als je vriendin ook dol is op games, anders zou het wel eens een afknapper kunnen zijn!

Laat dit lijstje eens even bezinken en stel je eens voor waar jouw vriendin nu echt blij van zou worden. Een huwelijksaanzoek moet niet alleen bij jou passen, maar nog belangrijker natuurlijk bij diegene waarmee je wilt trouwen! En misschien is dat wel gewoon op de knieën en een ring in de woonkamer.

Leave a Response