Lifestyle

Ideetje voor de zomer: Lidl verkoopt spotgoedkope jacuzzi!

Jaro1069 views
lidl-jacuzzi

Het is pas een paar weken lente, maar het mooie weer komt eraan. Komend weekend wordt het alweer boven de 20 graden. Dat betekent dat we bij mannennieuws de zomer in onze bol hebben! Dat moet de Lidl ook gedacht hebben. Sinds deze week verkoopt deze supermarkt keten namelijk een ‘budget’ jacuzzi. Dit betaalbare, opblaasbare bubbelbad kan dus deze zomer in jouw tuin of op jouw dakterras staan. Wat kost ‘ie? En wat kun je allemaal met dit bubbelbad?

Jacuzzi

Jacuzzi’s zijn voor de gemiddelde mens onbetaalbaar… Zo kost een Jacuzzi al gauw meer dan duizend euro en ook in gebruik zijn deze bubbelbaden niet echt zuinig. Dat is uiteraard erg jammer, want het is zo heerlijk om lekker te bubbelen en even helemaal te ontspannen. Om nu bij het plaatselijke zwembad de hele dag in het bubbelbad te zitten is ook weer zo ongemakkelijk. Daarom heeft Lidl een oplossing bedacht: een low-budget bubbelbad, wat je eenvoudig op kunt blazen!

Lees ook: 3 tips om goed voorbereid op weg te gaan deze zomer!

Lidl

Vorig jaar was het Aldi dat met een low-budget jacuzzi kwam, dit jaar is het de Lidl. De versie van de Aldi kostte destijds een kleine 400 euro. Lidl maakt het nog gekker. Zij verkopen namelijk sinds afgelopen week een jacuzzi voor slechts 249 euro (!). De jacuzzi is niet supergroot, maar er passen volgens de Lidl 4 (volwassen) personen in. Als je dit bubbelbad samen met 3 vrienden aanschaft kost het je slechts 62,25 per persoon! De kwaliteit zou weliswaar niet zo goed zijn als een plastic of houten jacuzzi, maar je kunt er wel vanuit gaan dat je voor dit geld in ieder geval een zomer (en een herfst) heerlijk kunt genieten!

Comfort

Het bubbelbad is geheel opblaasbaar en heeft een breedte van 2 meter. De jacuzzi is 70 centimeter hoog, beschikt over een afstandsbediening, een cijferslot, een afdekzeil én een filtersysteem met afvoerslang (wel zo fris).

lidl-jacuzzi-2

Lees ook: Dit vinden vrouwen de meest sexy sporten voor mannen!

Veel zwemplezier!

Kortom, dit is echt een koopje! Zo kunnen wij – en de rest van Nederland – zich deze zomer scharen bij ‘rijk’ Nederland en ook heerlijk ontspannen in een warm bad met bubbels en een glas champagne. Wil je hem bestellen? Dat kan via deze link, waar je ook alle specificaties kunt checken! Wees er snel bij want op=op!

Met welke vrienden – of mooie dames – ga jij deze zomer lekker bubbelen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response