VrouwenEten & Drinken

In deze coffeebar werken de vrouwelijke barista’s in Bikini’s!

Jaro2193 views
bikini-barista

We zijn natuurlijk allemaal bekend met Hooters. In deze Amerikaanse restaurantketen word je bediend door schaars geklede dames. Dit met als doel om meer mannelijke bezoekers te trekken. Een koffiezaak in de Amerikaanse stad Phoenix liet zich inspireren door dit concept en sinds kort heet de tent ‘Bikini Beans Espresso’. Je raadt het al: in deze coffeebar werken de vrouwelijke barista’s in Bikini. Wij kunnen niet wachten tot er een vestiging in Nederland geopend wordt!

Koffiebars

Koffietentjes zijn hip! Overal ter wereld openen nieuwe koffiebars waar de bevolking zijn of haar broodnodige cafeïne-shot komt halen. Ook in Nederland schieten de koffiebars als paddestoelen uit de grond. Met zoveel concurrentie is het aardig lastig om er als koffietent bovenuit te steken. De Amerikaanse Carlie Jo heeft daar wat op gevonden!

koffietent

Lees ook: Dit zijn de 10 mooiste voetbalvrouwen!

Bikini Beans Espresso

Zij opende afgelopen jaar ‘Bikini Beans Espresso’, een koffiebar waar de barista’s schaarstekleed achter het koffiezetapparaat staan. Een uniek concept, wat ervoor zou moeten zorgen dat er meer mannelijke koffiedrinkers naar de koffiebar komen. Carlie Jo is in ieder geval apetrots: “We zijn de eerste bikini barista shop in Arizona. Ons doel is dat vrouwen zich sterk en goed voelen” Aldus Carlie Jo op haar website.

https://www.instagram.com/p/BjNLb1BABF8/?taken-by=bikinibeanscoffeeaz

Succes!

De koffiebar is een groot succes. Op de reviewsite Yelp zijn de beoordelingen van klanten uiterst positief. Logischerwijs zijn het voornamelijk mannen die een goede beoordeling achterlaten. Niet iedereen is echter onder de indruk… Zo vindt Mike Fagan, gemeenteraadslid in Phoenix dat ‘Bikini Beans Espresso’ met haar unieke ! de uitbuiting van vrouwen promoot. Hij vindt dat er gefocust moet worden op de koffie zelf, niet op de lichamen van de vrouwelijke werknemers.

https://www.instagram.com/p/BjYcmoQgy6b/?taken-by=bikinibeanscoffeeaz

Lees ook: Dit zijn de mooiste vrouwen van 2018

Trend

De trend is in ieder geval gezet! Inmiddels zijn er tientallen ‘naakte’ koffietenten in andere Amerikaanse steden. Ook in Chili en Italië zijn er plekken waar je door schaars geklede dames wordt voorzien van een heerlijke cappuccino. Wie weet kun je binnenkort ook in Nederland genieten van een heerlijke bak koffie, gemaakt door een schaars geklede vrouw, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

https://www.instagram.com/p/Bjsint4gwYN/?taken-by=bikinibeanscoffeeaz

Wat vind jij hiervan? Leuk, of gaat dit te ver? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response