LifestyleWonen

Je eigen mancave voor aankomende zomer

Redactie MannenNieuws1138 views
Mancave jacuzzi

Wij mannen ontsnappen graag af en toe van de drukke realiteit; gewoon even lekker tijd voor onszelf, want dat verdienen we. We bouwen daarom graag onze eigen mancave. Het beste idee voor komende zomer: de mancuzzi. Oftewel: een opblaasbare jacuzzi gebruiken als mancave.

Het is waarschijnlijk niet het eerste dat in je op komt bij een mancave, maar oh man! Wat is het héér-lijk! Even 20 minuten bubbelen in je eigen Intex jacuzzi. Hier kom je echt in tot rust. Hoe ziet zo’n mancave-ontsnapping er dan precies uit? Dat gaan we je uitleggen.

1. Het begint mooi weer te worden buiten

Ergens in de lente is er altijd zo’n dag dat je buitenkomt en er voor het eerst een heerlijke warme lucht voorbij raast. Het zomergevoel komt meteen bovendraven. Je wilt er het liefst heel de dag van genieten. Maar helaas, je moet gaan werken. Wel besluit je op dat moment dat het vanavond tijd voor jezelf is en je dan je mancave op gaat zetten.

2. Kies een plek waar je je mancave uitstalt voor de zomer

Je loopt je tuin binnen en jawel, je beeldt het je meteen in: “Daar komt mijn opblaasbare jacuzzi te staan”. Je bent helemaal in de stemming en krijgt al meteen een ontspannen gevoel: “Iedere avond na het werk lekker even bubbelen”. Zo ben je zelf weer helemaal opgeladen voor rest van de avond, om bijvoorbeeld tijd door te brengen met je vrouw en kinderen, of voor de volgende dag.

3. Zet de opblaasbare jacuzzi op

Mancave

Je hebt de plek bepaald en het is het zover, je kunt je mancave op gaan bouwen. Je spreidt de kuip, koppelt het motorblok, en pompen maar. Binnen no-time staat ‘ie hoor, je eigen mancuzzi. Enorm trots dat je bent, stuur je alvast een foto naar je vrienden. De reacties zijn al positief, maar je bent nog maar halverwege.

4. Vul de jacuzzi met water en laat deze een paar dagen verwarmen

Tijd om de tuinslang erbij te pakken en de jacuzzi te gaan vullen. Terwijl je de jacuzzi aan het vullen bent met water, nodig je diezelfde vrienden waar je net een foto naar stuurde alvast uit om van het weekend een biertje te komen pakken in de mancuzzi. De jacuzzi is na een half uur volledig gevuld. Je zet de verwarming aan en dekt de jacuzzi af. De mancave is bijna klaar voor gebruik.

5. Tijd om te genieten

Een paar dagen later is de jacuzzi helemaal op temperatuur. Je mancave is af. De sfeer in en rondom huis is fantastisch en het is je gegund. Het is weekend, mooi weer, je bent goed gehumeurd en je vrienden komen op bezoek. Je hebt de nodige biertjes en hapjes in huis gehaald, de mancuzzi is klaar voor gebruik en het leven lacht je toe. Het wordt een berengezellige mannenavond en je vrienden zijn jaloers op jouw mancave. Last but not least: je hebt er nog de hele zomer profijt van.

Leave a Response