FashionLifestyle

Je kind modern aankleden voor de zomer

Redactie MannenNieuws943 views
kind modern aankleden

Denk jij bij het woord ‘zomer’ alleen aan luieren en barbecueën? Dan vergeet je toch wel iets belangrijks. Het is namelijk ook een seizoen om nieuwe kleren te kopen. Misschien vind je het zelf wel best om in je korte broek en oude shirt rond te lopen. Voor je kind is dat echter niet zo’n goed idee. Tenslotte moet je kind er goed uitzien, ook op school en bij vriendjes. Daarom
vind je hier 5 tips om je kind modern aan te kleden voor de zomer.

1.         Check de trends

De trends in de zomer zijn elk jaar weer anders. Het is dan ook goed om dit eerst op je gemak uit te zoeken. Kijk bijvoorbeeld eens in de collectie z8 zomer 2018. Dit zijn allemaal hippe kleren voor jongens en meisjes, waarmee je je kind zeker modern kunt kleden. Zo heeft jouw kind ook in het zomerseizoen de stoerste, leukste en modernste kleren. En vergeet vooral de modetrends voor mannen in de zomer van 2018 niet!

2. Kies gevarieerde kleding

Bij zomerkleren denk je alleen aan korte mouwen. Maar het kan ’s zomers ook best fris zijn. Kies dus ook wat kleren die op koudere dagen gedragen kan worden. En een stoere warme trui voor ’s avonds. Gevarieerde kleding voorkomt dat je later alsnog extra kleren nodig hebt –
tenslotte is Nederland vaker koud dan warm.

kinderen modern aankleden

3. Comfort voor je kind

Het is natuurlijk belangrijk dat de kleren er goed uitzien en modern zijn. Maar vergeet vooral ook het comfort niet! Kinderen negeren dit weleens omdat ze net zulke kleren willen als vriendjes en vriendinnetjes. Je zult hier dus zelf goed op moeten letten. Sluit de kleding niet te nauw? En is het ook comfortabel bij het spelen / stoeien / klimmen?

4. Denk aan zedelijkheid

Dit probleem heb je nauwelijks met jongens, maar des te meer met meisjes. Modetrends hebben de neiging om veel bloot te laten. Blote benen en armen zijn natuurlijk geen probleem, maar sommige kleding is gewoon niet zo netjes. Je kunt je kind prima modern kleden zonder dat telkens het ondergoed zichtbaar is (of erger).

 kinderkleding

5. Luister naar je kind (een beetje tenminste)

Je kind weet over het algemeen prima wat wel en niet kan. Je hoeft echt niet alles te laten regelen door je kind. Tenslotte ben jij de ouder en dus beslis jij. Maar dat betekent niet dat je niet hoeft te luisteren naar je kind. Zolang de keuzes van je kind voor jou betaalbaar zijn en ze zijn ook mooi, degelijk en zedelijk genoeg, is er niets mis mee om je kind mee te laten helpen bij het  zoeken naar moderne kleding.

Het vinden van moderne kleding voor je kind in de zomer is op zich niet zo moeilijk. Het is vooral belangrijk om de trends goed in het oog te houden. Tenslotte is het voor kinderen vreselijk om in ouderwetse of ronduit lelijke kleding te lopen. Vergeet ook niet om bij de nieuwe kleding leuke accessoires te kopen. Een stoere pet is bijvoorbeeld niet alleen leuk, maar is ook nog eens gezond om te dragen in de zomer.

 

Leave a Response