Featured

Je partner verrassen met je eigen woordzoeker

Redactie MannenNieuws1531 views
Ontwerp je eigen woordzoeker

Origineel zijn wordt alleen maar moeilijker in deze tijd. Alle goede ideeën komen door de smartphone en sociale media tot in den treure online voorbij, waardoor het moeilijk wordt om iemand nog te verrassen met iets wat ze niet al eens op Facebook, Instagram of Twitter hebben gezien. Het grote gebaar is daardoor afgezaagd geworden. Maar juist met een origineel klein gebaar kun je voor verrassing en spanning zorgen. Houd jouw partner een beetje van puzzelen? Je kunt tegenwoordig makkelijk online je eigen woordzoeker maken die vervolgens zelf kunt uitprinten (met een beetje betaalbare hulp van https://www.goedkoopprinten.nl/ natuurlijk).

Een verborgen boodschap

Het mooie van een zelfgemaakte woordzoeker is natuurlijk dat je er een thema in kunt verwerken dat aansluit bij jullie zelf. Maar wat ook mogelijk is een woordzoeker en gedaan wordt wanneer deze voor een prijsvraag gebruikt wordt, is het gebruiken van de overgebleven, niet weggestreepte letters om een zin te vormen. Hier een aantal situaties waarin je dit idee handig kunt toepassen om je partner te verrassen.

Woordzoeker ontwerpen

Wil je met me trouwen?

We gaan eerst voor het goud: wat dacht je van een huwelijksaanzoek met behulp van zo’n woordzoeker? Zorg ervoor dat de overgebleven letters de zin ‘wil je met me trouwen?’ vormen en zorg dat je klaar zit met de verlovingsring op het moment dat je partner het laatste woord weggestreept heeft. Natuurlijk moet je de boodschap niet al te veel weggeven in het thema van de woordzoeker. Je wilt natuurlijk wel dat je partner echt verrast is op het moment dat ze de oplossing van de puzzel leest.

Een verrassingsuitje

Heb je een bijzonder uitje in gedachten als verjaardagscadeau of als cadeau voor jullie jubileum? Houd het spannend en laat je partner eerst de woordzoeker oplossen voordat ze erachter komt wat je voor jullie gepland hebt. Je kunt bijvoorbeeld een zin als ‘Ga je mee naar … ?’ of ‘We gaan naar …’ als uitkomst van de puzzel gebruiken. Dit is een leuke manier om de spanning op te bouwen.

Ik hou van jou

Je kunt natuurlijk ook de woordzoeker gebruiken om gewoon te vertellen dat je van hem of haar houdt. Je kunt het met bloemen zeggen, met chocolade, met een kop cappuccino maar ook met een leuke puzzel. Je hoeft er niet eens bij te zeggen dat je hem zelf gemaakt hebt, als de oplossing van de woordzoeker maar de naam van je partner bevat, zodat dan alsnog duidelijk gemaakt wordt dat de boodschap speciaal voor hem of haar is.

We noemen hem Jack

Wie weet krijg je het genoegen van een woordzoeker met verborgen boodschap nog een terug. Hoe leuk is het bijvoorbeeld als je vrouw of vriendin je op deze manier vertelt dat je vader wordt? Dan kun je daarna zelf nog een woordzoeker maken voor haar waarin ze zelf alle namen voor de kleine kan wegstrepen die ze voorgesteld heeft maar jij helemaal niks vindt. En dan is de oplossing van de woordzoeker ‘We noemen hem Jack!’.

Leave a Response