LifestyleNieuws

Voor jou op een rijtje: de beste Vaderdag ideeën

Redactie MannenNieuws1221 views
vaderdag ideeen

Zondag is het weer zover: Vaderdag. Dé dag waarin veel mannen in het zonnetje worden gezet. Heb je nog geen Vaderdag ideeën, bijvoorbeeld omdat je als vader niet weet wat je moet vragen of als zoon niet weet waar jij je vader mee kan verassen? Hieronder de beste Vaderdag ideeën!

App store-tegoed: de online tegoedbon

Vroeger zou je een boekenbon kopen, maar nu geef je app store tegoed. Het is in vrijwel iedere boekenwinkel en supermarkt te kopen. Je kunt het tegoed gebruiken om in je Google Play Store of Apple Store een handige app of games kunt downloaden. Misschien dat je hier je vader heel blij mee maakt. Zo kan ‘ie bijvoorbeeld ook die ene in-app aankoop doen waarmee hij extra levels krijgt voor zijn favoriete game!

De thermometer voor iedere koning barbecue

Ben jij of is jouw vader de barbecuekoning van de straat? Dan is de iGrill de gadget die je moet hebben. Met deze slimme thermostaat zie je op de smartphone wat de temperatuur in de barbecue is. Op die manier weet je precies of de spareribs met de juiste temperatuur worden bereid. Smullen geblazen!

De smartphoneprojector: overal sportwedstrijden op groot scherm!

Met apps als Netflix, YouTube, en de app van je tv-aanbieder valt er steeds meer via internet naar je smartphone te streamen. Sta jij altijd met je vader of zoon voor de televisie jullie cluppie aan te moedigen of Max Verstappen naar de finishvlag te schreeuwen? Eén leuk cadeau is dan de smartphoneprojector. Hiermee projecteer je het beeld van de smartphone overal waar je wil. De muur kan dan als scherm voor deze kleine beamer gebruik worden. Daarna open je de app van de tv-aanbieder om een wedstrijd te kunnen kijken op groot scherm.

Creatief? Knutsel zelf iets voor Vaderdag

Wil jij dit jaar iets ontzettend origineels voor je vader maken? Laat oude tijden dan herleven en knutsel zelf iets voor je vader in elkaar. Ook met twee linkerhanden maak je tegenwoordig al de mooiste dingen. Zoals een smartphonespeaker voor je vader. Dit kan al heel gemakkelijk met een Wc-rol, maar dat het nóg mooier kan bewijst Simyo wel op zijn Blog. Daar vind je een mooie bouwplaat waarmee je zelf een speaker in elkaar kunt zetten van papier. Of vraag je zoon om hem in elkaar te zetten!

Op het Simyo Blog zie je ook nog een paar andere leuke Vaderdag ideeën. Genoeg inspiratie, dus. Wat ga jij als vader vragen of als zoon voor je vader kopen voor Vaderdag?

Leave a Response