WonenGadgets

Jouw ideale mancave in de tuin

Redactie MannenNieuws1289 views
mancave tuin

In de tuin wil je graag genieten van je vrije tijd. Hoe vet is het om dit te doen in je eigen mancave? Hier ontsnap je aan het alledaagse en heb je alles binnen handbereik waar een man gelukkig van wordt.

Doop je veranda om tot mancave

Een mancave is een ruimte waar een man kan chillen en zijn eigen ding kan doen, zonder gezeur van zijn vrouw of kinderen. Heb jij een veranda in je tuin? Deze bouw je makkelijk en snel om tot jouw eigen mancave. Een dak boven jouw uit de kluiten gewassen televisie is natuurlijk wel zo handig. Dus als je dit nog niet hebt, pak dan het gereedschap bij elkaar. Een echte man bouwt natuurlijk zijn eigen mancave.

Veranda tv

Onmisbaar voor de man

Waar wordt een man nu gelukkig van? Met bier, sport en een goed stuk vlees komen we al aardig in de buurt. Zorg allereerst voor een koelkast in je tuin. Hoe groter, hoe beter. Als je een echte baas bent, heb je natuurlijk gewoon een koeling onder de grond die je met een afstandsbediening naar boven tovert. Zo hebben jij en je vrienden een lekker koud biertje binnen handbereik.

Waar vrouwen zich kunnen vermaken met kletsen over de meest nietszeggende dingen, willen mannen graag iets doen. Het liefst iets nuttigs. Voetbal kijken bijvoorbeeld. Met een grote televisie onder de overkapping zie je nog beter hoe die scheidsrechter het bij het verkeerde eind heeft.

Verder mag voedsel natuurlijk niet ontbreken in je mancave. Een worstje en stukje kaas is leuk om mee te beginnen, maar (bijna) rauwe stukken vlees van de barbecue zijn eigenlijk onmisbaar wil je een goede indruk achterlaten op je gasten. Ook hier geldt; hoe groter, hoe beter. Een echte man barbecuet op kolen, dus haal die kolenbarbecue maar in huis. Dan ben jij de held van je vriendengroep.

De inrichting

Met de juiste inrichting maak je van jouw cave een echte mancave. Met een bartafel en barkrukken zit je sowieso goed. Deze zijn ook ideaal om aan te pokeren. Ben jij meer van het gamen? Ga dan voor robuuste loungemeubelen van hout. Zo zit je er goed bij tijdens een potje FIFA. Check hier verschillende mannelijke tuinmeubelen. Hout en leer zijn twee gewilde materialen voor een mancave. Stoer en kunnen tegen een stootje, niet geheel onbelangrijk met dat lompe gedrag van je maten.

Gadgets voor buiten

Wij mannen zijn gek op gadgets en hebbedingetjes. Deze horen dan ook echt thuis in je mancave. Je oude platenspeler krijgt dus een prominente plek in de tuin. De televisie verbindt je met een kraakheldere geluidsinstallatie zoals de welbekende Sonos. Een vette bieropener aan de muur mag ook niet ontbreken. Voor nog meer vermaak is een dartbord aan de muur ook een goede aanvulling. Een mancave kan nooit genoeg gadgets hebben toch?

Leave a Response