Lifestyle

Een kerstpakket voor mannen: wat zit daarin?

Redactie MannenNieuws1750 views
kerstpakket mannen

Mannen hebben heel andere wensen dan vrouwen. Waar je vrouwen al snel blij hebt met een lekkere shampoo of een doosje chocolaatjes, willen mannen heel andere dingen. Daarom zijn er steeds meer werkgevers die onderscheid maken tussen kerstpakketten voor mannen en kerstpakketten voor vrouwen. Maar wat moet er nu eigenlijk in een kerstpakket zitten om een man echt blij te maken?

1.      Grill- of gourmet benodigdheden

Mannen zijn meestal niet dol op koken, maar wel op stoer mannelijk eten. De meeste mannen zijn gek op (steen)grillen, gourmetten en barbecueën! Dit zijn dan ook de ideale ingrediënten voor een kerstpakket voor stoere mannen.

2. Vuurkorf kerstpakket

Welke man houdt er nu niet van om regelmatig een vuurtje te stoken? Een vuurkorf kerstpakket is dan ook vrijwel altijd een geslaagd kerstcadeau. De vuurkorf is zowel in de zomer als in de winter geschikt om lekker warm buiten te zitten, bijvoorbeeld onder de overkapping of op het terras.

3. Belevenis

Er zijn heel veel leuke belevenissen die mannen graag cadeau krijgen. Een paar heats karten bijvoorbeeld, maar ook paintball of lasergamen is gaaf. Verder is een slipcursus een goed idee (nog veilig ook!) en zo zijn er nog veel meer stoere belevenissen voor mannen.

4. Gadgets

Vrouwen krijg je meestal niet zo snel blij met gadgets. Mannen wel, vooral als er elektronica in zit. Op zich hoef een gadget niet eens erg nuttig te zijn, als je hij maar stoere dingen kan doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elektronische flesopener?

5. Bier of wijn

Een bier- of wijnpakket scoort ook hoog op het wensenlijstje van de meeste mannen. Het is lekker makkelijk, altijd goed en er wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Natuurlijk kies je bij een bierpakket wel voor wat leuke speciaal biertjes!

6. Koffie

Wil je je werknemers wel wat lekkers geven, maar wil je ook een beetje gezond bezig zijn? Dan ga je voor een mooi koffiepakket met allerlei verschillende soorten koffie. Een koffiepakket is origineel en de meeste mannen zullen er zeker blij mee zijn (als ze van koffie houden tenminste).

In een mannen kerstpakket zitten vaak heel andere dingen dan in kerstpakketten voor vrouwen. Zo kun je vrouwen ook blij maken met een bon voor een tijdschrift-abonnement, terwijl de meeste mannen dat helemaal niet willen hebben. Het is daarom goed om van tevoren even uit te zoeken hoe het zit met verschillende pakketten voor mannen en vrouwen. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf een kerstpakket samenstellen als je niks leuks kunt vinden.

Leave a Response