Films & Series

La Casa de papel: het derde seizoen komt er aan!

Jaro877 views
casa de papel 3

La Casa de papel was één van de populairste series van 2018. Na het eerste seizoen, besloot men een tweede seizoen te maken en ook deze werd met veel gejuich ontvangen. Waar het verhaal in het tweede seizoen lijkt te eindigen, is dat zeker niet het geval… De criminelen gaan weer een slag slaan want het derde seizoen van deze Spaanstalige serie komt eraan!

La Casa de papel

In de serie volgen we een groep criminelen die onder leiding van ‘de professor’ een wel hele unieke ‘kraak’ plannen. Ze plannen namelijk een overval op de munt van Spanje, oftewel de fabriek waar alle Spaanse euro’s gedrukt worden. Het plan is niet om deze fabriek te beroven, maar om de mensen in het gebouw te gijzelen en zelf het geld te drukken. Het doel is om in totaal 2,4 miljard euro te drukken en hiermee het gebouw vervolgens weer te verlaten.

Lees ook: The Wire: een van de meest onderschatte series ooit!

Seizoen 2

In het tweede seizoen gaat men verder waar het eerste seizoen eindigde: middenin de heist! Het tweede seizoen is iets langzamer dan het eerste, maar dat mag de pret niet drukken. Voor degene die de eerste twee seizoenen nog niet gezien hebben, zullen we niets verklappen, maar het tweede seizoen eindigt spectaculair.

Lees ook: Casa de Papel: Spaanstalige hitserie op Netflix gaat viraal!

Het derde seizoen

Iedereen wacht nu natuurlijk met smart op het derde seizoen. Eerst werd aangekondigd dat dit seizoen vanaf september 2018 te zien zou zijn, maar dat is hem niet geworden. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het zal ergens mid 2019 worden. Wel is er al een trailer / teaser verschenen die je hieronder kunt bekijken:

Kijk jij ook zo uit naar het nieuwe seizoen van Casa de Papel? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response