Fashion

Lachen met witte tanden

Redactie MannenNieuws1338 views

Het visitekaartje van een man begint steevast met een glimlach. Overal waar je komt of dat nu is bij vrienden of voor en zakenrelatie met witte tanden boek je meer succes dan die vieze gele tanden. Mensen beoordelen mannen die wittere tanden hebben gelukkiger, intelligenter en vriendelijker zijn dan diegenen die vieze tanden hebben. Een ding is zo zeker als juist en dat is dat mannen meer durven te glimlachen en trotser zijn op wie ze tenslotte zijn.

Tips voor wittere tanden

Eerst en vooral moet je goed opletten op uitwendige verkleuring van de tanden. Dit kan komen door bepaalde eet-, drinkgewoontes. Probeer sterk gekleurde voedingsmiddelen best te vermijden. Fruit en groenten zijn wel beter voor wittere tanden. Vermijd roken want dit is de grootste boosdoener! Een mooie reden om dus zo snel mogelijk te stoppen.

Verwijder het tandplak

Tandplak is een heel dun, vies laagje dat ontstaat door voedselresten, bacteriën en slijm die de suiker afbreken tot zuur. Poets de tanden grondig om dit laagje te verwijderen. Als dit laagje op de tanden blijft kleven, heeft het geen zin.

Poets de tanden met whitening tandpasta

In deze soort tandpasta zitten bepaalde stoffen die verkleuringen verwijderen van bijvoorbeeld sterk gekleurde frisdranken. Dankzij deze nieuwe technologieën die verwerkt zitten in de tandpasta poetst het de tanden en zorgt het tegelijkertijd voor wittere tanden. Het is bewezen dat het echt werkt!

Spoel als laatste met mondwater

Mondwater is een middeltje dat bacteriën zal doden in de mondholte op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met een standaard tandenborsteltje. Je spoelt het beste de mond twee maal per dag en dat minstens dertig seconden. Mondwater is het ideale middeltje dat tandplak tegen gaat.

Whitening floss

Dit helpt om de donkere delen tussen de tanden schoon te houden waar de tandenborstel niet tussen kan komen. Doe dit eenmaal per dag eventjes vlug tussen de tanden.

Leave a Response