Vrouwen

Uit deze landen komen de mooiste vrouwen volgens het internet

David3287 views

Reddit is een website waarop je vrijwel al het denkbare kunt bespreken met andere gebruikers. Wereldpolitiek en klimaat, maar ook wat luchtigere onderwerpen als de mooiste vrouwen van Europa. Een gebruiker op de site vroeg waar volgens andere bezoekers de mooiste vrouwen van Europa vandaan kwamen. De resultaten verwerkte hij in een kaartje.

Helaas, Nederland doet het met een elfde plek (54 stemmen) niet bijzonder goed. Dat ligt anders in Scandinavië. Zweedse vrouwen werden overweldigend als land met de meest mooiste vrouwen gekozen. De volledige top 10:

  1. Zweden (518 stemmen)
  2. Frankrijk (134 stemmen)
  3. Spanje (103 stemmen)
  4. Noorwegen (100 stemmen)
  5. Polen (96 stemmen)
  6. Italië (96 stemmen)
  7. Tsjechië (79 stemmen)
  8. Duitsland (76 stemmen)
  9. Denemarken (73 stemmen)
  10. Verenigd Koninkrijk (57 stemmen)

Mannennieuws.nl is de beroerdste niet, dus heeft van ieder land een vrouw gevonden die misschien wel de mooiste is.

 

10. Verenigd Koninkrijk: Kate Beckinsale

Kate Beckinsale is inmiddels 44, maar dat zou je alleen raden als je haar paspoort kan zien. De mooie actrice lijkt namelijk niet oud te worden!

 

There’s a special rush when your gynaecologist casually drops that she owns two pet chinchillas

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale) op

9. Denemarken: Caroline Wozniacki

Mooi, stijlvol en de voormalige nummer 1 van de wereld in het tennis. Sommige mensen lijken het op alle fronten te treffen. Caroline Wozniacki is er één van.

#tbt ?☀️?

Een bericht gedeeld door Caroline Wozniacki (@carowozniacki) op

8. Duitsland: Toni Garnn

De Angels van lingeriemerk Victoria’s Secret staan al jaren bekend als het toppunt van vrouwelijke modellen in de wereld. Alleen de meest beeldschone dames worden gecontracteerd om te paraderen in het sexy ondergoed. Toni Garnn steelt hierbij regelmatig de show.

2 secs before realizing I was lying in a puddle

Een bericht gedeeld door TONI GARRN (@tonigarrn) op

7. Tsjechië: Petra Nemcova

Petra Nemcova is een Tsjechisch model en een presentatrice die al jaren haar eigen land laat zwijmelen. Stijlvol, mooi en ook weer iemand die niet ouder lijkt te worden (38).

6. Italië: Melissa Satta

Italië, het land van de mode en schoonheid. Toch zijn er misschien niet veel namen die je direct kunt noemen wanneer je denkt aan mooie Italiaanse. Maar ze zijn er wel, zoals Melissa Satta, de vrouw van voetballer Kevin-Prince Boateng.

☀️#sardinia #home #summer #holidays ☀️ @changit_official #Advertising #summer2017

Een bericht gedeeld door Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) op

5. Polen: Joanna Krupa

We zouden hier ook Caroline Wozniacki gezet kunnen hebben, gezien de Deense Poolse ouders heeft. We gaan echter liever voor een geboren en getogen Pool, en daar liggen voldoende mogelijkheden. Joanna Krupa is er één van. Het topmodel laat menig man wegdromen.

4. Noorwegen: Siri tollerød

We komen in de buurt bij de top 3 en het wordt dan ook steeds lastiger om een keuze te maken. Zo ook voor Noorwegen, maar wat ons betreft is Siri Tollerød wel een goede kandidaat.

3. Spanje: Sara Carbonero

Nog zo’n land met een traditioneel stereotype van beeldschone vrouwen. Clara Alonso is één van de meest hotte modellen van het land op dit moment. Ze is presentatrice en tevens de vrouw van voetbalkeeper Iker Casillas. Ze haalde het wereldnieuws toen de keeper haar na het winnen van de WK-finale live op televisie zoende tijdens een interview.

Los bañadores son las nuevas camisetas. #Porto #borboletas #slowlife

Een bericht gedeeld door Sara Carbonero (@saracarbonero) op

2. Frankrijk: Alizée

Het was met name eind jaren negentig en het begin van deze eeuw dat Alizée wereldwijd mateloos populair was. De beeldschone, sexy Franse zangeres had een bijzonder dansje waarbij haar achterwerk alle ogen op zich kreeg. Anno 2017 is het nog steeds één van de mooiste Françaises van dit moment.

1. Zweden: Zara Larsson

Tja, Zweden. De stereotypes kloppen wel, zo blijkt al snel met een bezoekje aan Stockholm of een Google-zoekopdracht. Uit de lading prachtige Zweedse vrouwen hebben we er eentje moeten kiezen. Zara Larsson is op dit moment één van de grootste sterren wereldwijd, super sexy en Zweeds! Een veilige keuze dus.

 

Hoofdfoto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Leave a Response