WonenLifestyle

Luxe raamdecoratie voor de mancave!

Redactie MannenNieuws1799 views
Luxe decoratie mancave

Als je een mancave hebt dan ben je een gezegend mens. Elke man droomt ervan. Heerlijk met je vrienden, een biertje en de PlayStation van een echte mannen avond genieten. Een keer geen zeurende vrouw of vriendin aan je hoofd dat de vaatwasser nog leeggeruimd moet worden en er ook nog wel een stofzuiger door huis heen gehaald mag worden. Nu je zo’n gave mancave hebt, moet het ook een beetje een mannelijke luxe inrichting krijgen, toch? Je wilt dat wanneer je daar naar binnen stapt het helemaal is zoals je in gedachten hebt. We geven je tips die je kunt gebruiken om jouw mancave meer luxe te laten uitstralen.

Meubels & accessoires

Zeer belangrijk zijn natuurlijk de meubels en accessoires in de mancave, daar wil je een statement mee maken.  Een grote leren bank en leren stoelen waar je met zijn allen kunt zitten voor het voetbal kijken of gamen.  Als je voor echte luxe wilt gaan, moet je voor iedereen een grote massagestoel aanschaffen. Relaxt! Daarnaast, als het in de ruimte past, mag een bar met barkrukken toch ook niet ontbreken? Wil je het afmaken, voeg dan een pooltafel, air hockey tafel of voetbal tafel toe. Een strak en modern interieur straalt vooral luxe uit. De combinatie van hout en donkere tinten past perfect in een mancave.

pooltafel

Lees ook: 7 items die jouw mancave niet mag missen

Luxe raamdecoratie

Waarschijnlijk heb je hier helemaal niet aan  gedacht, maar als je ramen in je mancave hebt, moeten die ook bekleed worden! We hebben een selectie gemaakt van de meest luxe raamdecoratie. Shutters hebben bijvoorbeeld een hele luxe uitstraling. Deze stijlvolle raamdecoratie past overal, en staan in de kleur zwart gegarandeerd goed in de mancave. Met shutters heb je controle over privacy & lichtinval. Dus wil je je echt even helemaal afzonderen? Doe alle shutters dicht en laat de ongestoorde vriendenavond beginnen!

Shutters zijn mooi in een mancave, maar houten jaloezieën hebben het zeker ook! Houten jaloezieën zijn zeer populair. Je kunt ze krijgen in houttinten met een houtnerf plus ladderband voor een stoere look aan je interieur. Wil je liever voor een klassieke en strakke look gaan? Dan kun je jouw houten jaloezieën  beter uitkiezen in een effen neutrale tint. Beide zijn super opties voor jouw mancave. Stel ze zelf samen en laat ze goed matchen met de rest van je mancave. Voeg gordijnen toe om de mancave extra te kunnen verduisteren. Een aanbieder van deze raamdecoraties die we je willen aanbevelen is Veneta.com! Kies je decoratie en maak je mancave compleet!

Voor welke raamdecoratie in de mancave ga jij?

Leave a Response