Vrouwen

Maak kennis met de 10 knapste Walk-on Girls

Redactie MannenNieuws3707 views
Jess Impiazzi darts

Het zinderende WK darts ligt uiteraard nog vers in het geheugen. Michael van Gerwen mag ruim €410.000, – bijschrijven op zijn rekening na de winst in de WK-finale tegen de Schot Gary Anderson. Darten is de laatste jaren steeds populairder geworden. Wie daar zeker een bijdrage in hebben zijn de walk-on girls! Maar wie zijn die walk-on girls? Een overzicht van de 10 knapste!

10. Holly Johnson

Holly Johnson debuteerde in 2012 op 24 jaar als walk-on girl. Deze brunette kwam overigens in het circuit terecht door puur toeval: na een blessure van één van de vaste meiden werd ze als vervangster gevraagd. De start van een mooie carrière voor deze brunette.

Holly Johnson Walk on Girl Darts

9. Danni King

Danni King is een Britse blondine die een goede 165 cm groot is. Over het waarom van de populariteit van Danni moet je niet te ver nadenken: ze heeft als cupmaat een dubbele D. en de combinatie blond haar met blauwe ogen doet het altijd goed!

Danni King walk on girl darts

8. Ali Drew

Ali Drew is een 28-jarige schone wiens roots in Wales liggen. Ze debuteerde in 2013 en is een fan van Phil Taylor. Haar ambities op langere termijn? Een succesvol model en actrice zijn.

7. Charlotte Wood

De 28-jarige Charlotte Wood is één van de beste vriendinnen van Daniella Allfree en kan ook uitpakken met de dodelijk blond haar, blauwe ogen combinatie. Ze maakte haar debuut in 2014 en is afkomstig uit Leicestershire.

Charlotte wood walk on girl darts

6. Cat Callicott

De blonde Cat Callicott is een opvallende figuur tussen de walk on girls al was het maar door haar lengte (180 cm!). Deze 29-jarige stoot komt oorspronkelijk uit Warwickshire en opvallend: ze zegt zelf dat ze geen grote fan van de zon is!

Cat Callicott darts walk on girl

5. Kelly Donegan

Kelly Donegan is een 27-jarige brunette die afkomstig is uit Ierland. Afkomstig uit Dublin haalde ze de finale van Miss Universe in Ierland en studeerde ze grafisch design.

Kelly Donegan darts

4. Jess Impiazzi

Jessica Impiazzi is naast een walk-on girl ook een actrice en model. Ze is bekend omwille van haar rol in de Britse serie: The Only Way in Essex. Deze brunette kan uitpakken met een dubbele D en is 27 jaar oud.

Jess Impiazzi darts

3. Hazel O’Sullivan

Hazel O’Sullivan is een 28-jarige blonde stoot wiens roots in Ierland liggen. Naast walk-on girl is Hazel ook een bekend figuur in het Verenigd Koninkrijk door haar deelname aan Big Brother en haar relatie met voetballer Townsend.

Hazel O’Sullivan darts

2. Samantha Marsh

Samantha Marsh is eigenlijk gestopt als walk-on girl maar komt nog vaak genoeg in beeld tijdens grote toernooien. Deze 26-jarige blondine werd vooral bekend door haar G-cup en is inmiddels getrouwd met darter James Wade.

Samantha Marsh dart girl

1. Daniella Allfree

Daniella Allfree is niet meer weg te denken uit het circuit. Met zowat vijf jaar ervaring is ze een echte routinier in het circuit en zonder twijfel de meest populaire walk-on girl. Daniella is getrouwd met Daniel Harper en woont in Chesterfield.

Daniella Allfree dart girl

Zo, dat waren ze dan: de knapste walk-on girls in het dartscircuit. Had jij dezelfde in gedachten of toch net een iets andere volgorde?

Update juni 2017
We hebben tegenwoordig ook een Nederlandse walk-on girl. Afgelopen weekend maakte Djamila Celina haar debuut met Michael van Gerwen en Jelle Klaassen tijdens de European Darts Matchplay in Hamburg.  Djamila Celina is het nieuwe gezicht bij de PDC. Michael van Gerwen won overigens het toernooi in Duitsland.

walk on girl djamila celina

Leave a Response