Fashion

De lekkerste mannengeuren voor in de zomer

Tom van Pinxteren684 views
heren geuren voor in de zomer

Wat zijn de beste mannengeuren voor in de zomer? Je leest het in dit artikel. Lekker ruiken is natuurlijk een vereiste voor de een goed verzorgde man. De zomer vraagt meestal om een iets andere geur dan de koude winter. Lees over de herengeur top 10 voor in de zomer.

Issey Miyake- L’Eau D’Issey

L’Eau D’Issey is een van de meest succesvolle mannengeuren ter wereld. De combinatie frisse citrus en kruidige warmte creëren houtig kruidige geur. Het is een parfum voor heren die zeker in de zomermaanden zeer populair is.

Givenchy- Gentlemen

Givenchy Gentleman is een zomerse geur. Het is een combinatie van een houtachtige en bloemachtige geur. Met dit parfum ruiken mensen dat je niet bang bent om het voortouw te nemen.

Le Labo- Baie 19

Baie 19 is een parfum voor zowel mannen als vrouwen. We kennen allemaal de geur van een stortbui na een warme dag. Dat effect heeft Baie 19 ook. Het ruikt naar droge jeneverbes, patchoeli, groene bladeren, ambroxan en muskus.

Tom Ford- Neroli Portofino Eau de Parfum

Deze parfum voor heren van Tom Ford omvat een koele bries, sprankelend water en de vegetatie van de Italiaanse Riviera. Het is een heerlijk mannengeur voor in de zomer. Sprankelend en krachtig.

Giorgio Armani- Acqua di Gio

Acqua di Gio is een mateloos populaire keus onder de mannengeuren voor in de zomer. Citrusvruchten en aquatische tonen herken je erin terug. De inspiratiebron van de geur is de kust van het eiland Pantelleria. 

Aesop- Tacit

Aesop Tacit is een houtachtige aromatische geur voor zowel dames als heren. Een geur met topnoten van Japanse citroen en citrusvruchten. Een fijne parfum die zeker in de zomermaanden erg populair is.

Maison Margiela- Under The Lemon Trees

De geuren van Maison Margiela bootsen een situatie na en daar worden ze naar vernoemd. Under The Lemon Trees simuleert een dutje na onder een citroenbom. Het geurtje roept de vreugde op van een heerlijke zomerse dag.

Acqua di Parma- Cipresso di Toscana

Cipresso di Toscana is een ode aan de prachtige landschappen van Toscane. Het geeft een gevoel van energie en herleving. Met deze geur waan je je terug op die mooie vakantie in Toscane van een paar jaar terug.

Gucci- Memoire d’Une Odeur

Gucci- Memoire d’Une Odeur is een gender overstijgende geur. Door dit luchtje wordt het heden en het verleden met elkaar verbonden. Het is een speciale en lekker parfum die ook zeker voor mannen aan te raden is.

Iceberg- Since 1974

Iceberg geeft je in een paar druppels een flinke dosis daadkracht. Het is een aromatische geur met kruidige akkoorden. Het is een heerlijke frisse geur die ideaal is voor bij warm weer.

Conclusie

Dit waren een aantal van de lekkerste mannengeuren voor in de zomer. Lekker ruiken is iets wat allemaal wel prettig vinden. Met een van deze herengeuren top 10 krijg je gegarandeerd complimenten van de mensen om je heen. Lees in het volgende artikel over de beste mannengeuren van 2020.

Leave a Response