Nieuws

Mannenuitjes met actie: 5 ideeën

Redactie MannenNieuws1876 views
paintball mannenuitje

Er gaat niets boven quality time met je vrienden. Of het nu een gezellig avondje in de kroeg is of een weekendje weg naar bijvoorbeeld Newcastle, tijd die je met je beste maatjes doorbrengt is altijd geweldig. Soms mag het echter al eens wat avontuurlijker zijn.  VVC Adventure geeft je daarom inspiratie voor 5 mannenuitjes met actie.

Paintball

We hebben allemaal die ene vriend (minstens) die verslaafd is aan Call of Duty. Hoog tijd om hem eens een lesje te leren hoe het er in het echte leven aan toe gaat. Paintball is daarvoor de ideale activiteit. De verschillende spelmogelijkheden (Field & Blaster: elimineer de vijand, Combat Camp: Ga op zoek naar doelwitten, Saigon Field: bevrijd de krijgsgevangene enWoodland: een echt gevecht in een groot bosgebied met onder andere bunkers) staan garant voor uren spelplezier. Daarnaast is het ook nog uitstekend voor de teamgeest en het verliezende team betaalt sowieso de welverdiende biertjes na afloop.

Flyboarden/hoverboarden

Een flyboard is de nieuwste extreme watersport en de dichtst mogelijke manier waarop we momenteel een jetpack kunnen ervaren. Op een flyboard kan je zowel vrij als een vogel vliegen in de lucht tot wel tien meter hoog, maar je kan ook duiken in het water als een orka. Maak je geen zorgen over de veiligheid, want elke flyboard activiteit die wordt aangeboden, is altijd voorzien van een instructeur waardoor er niets kan gebeuren. Daarnaast kan je ook altijd hoverboarden, wat simpelweg neerkomt op flyboarden op een snowboard. Hierdoor kan je nog sneller over het water bewegen en als het ware surfen over de golven! Hopelijk zijn jij en je vrienden klaar voor een overdosis adrenaline!

flyboarden

Stand Up Paddle Boarding

Deze sport, kortweg SUP genoemd, vond zijn oorsprong in Hawaii. SUP’pers staan op een surfplank en bewegen zich voort met een peddel. Dit vereist echter heel wat evenwicht en concentratie in het begin, waardoor nat worden haast een garantie is. Je kan het op zee doen, wat door de golven een leuke uitdaging is, maar verscheidene steden bieden het ook aan waardoor je het eveneens op een gewone waterloop zonder stroming kan doen. In dit geval is het een leuke manier om een stad te ontdekken. En om tegelijkertijd een biertje te drinken natuurlijk.

Slipcursus

Niets heerlijker dan lekker scheuren in een auto en flink slippen. Wat je normaal gesproken op de weg niet mee wilt maken is juist heel gaaf op een afgelegen terrein. Ben jij de nieuwe Max Verstappen?

Offroad spektakel

Als je het wat extremer wil dan gewoon gaan karten, is een offroad uitje precies wat je zoekt. Na een korte cursus 4×4 rijden mag je aan de slag in een Landrover op een uitdagend parcours met vele sporen, waterbakken en heuvels. Daarna wordt het een beetje competitiever en ga je tegen je vrienden racen met een quad. Aansluitend is het tijd om de soldaat in je los te laten en mag je rijden op de Shredder: een heus rupsvoertuig. Tot slot kan je je nog uitleven op een mini motorcross motor op een speciaal voorzien hindernissenparcours.

rups rijden

The Sky is the Limit

Letterlijk dan, want er zijn nog talloze andere activiteiten die je met je vrienden kan doen. (Indoor) skydiven, airsoft, de klimmuur, karten (al dan niet op ijs),… Er zijn zoveel andere dingen die je dit weekend kan doen, dan gewoon maar een biertje drinken in de kroeg. En we weten allemaal dat een biertje zoveel beter smaakt na wat inspanning. Proost!

Leave a Response