Reizen

Mannenvakantie

Redactie MannenNieuws1793 views

Vreemd of juist wel eens gezellig om als ‘jongens onder elkaar’ een paar dagen de plaat te poetsen? Veel vrouwen gaan regelmatig met elkaar een dagje shoppen in Londen of een weekje bijroddelen, pardon bijkleuren aan de Franse Riviera. Dus waarom zouden wij mannen dan niet gaan vissen in de Ardennen, mountainbiken in Schotland of een kanotocht in Umbrië maken?

Spareribs grillen en sigaaravonden
Heerlijk! Niet wachten tot zij opgetut is om naar het diner te gaan. Het bier staat koud, we grillen zelf het vlees en vullen daarna de bungalow met rook. Niemand die verwijtende blikken werpt dat het stinkt of je zegt dat je voor de benodigde vitamientjes ook van de salade moet eten.

Een echte mannenvakantie hangt volledig af van de soort vrienden met wie je gaat. Je kan heel goed een vakantie koppelen aan een mooie voetbalwedstrijd of bijvoorbeeld een survivaltocht maken. Zoek wat door op mannenvakanties en je komt op site’s die reizen aanbieden voor voor stoere binken, macho’s en globetrotters. Vergroot je horizon en doe eens een echte mannenvakantie. Hoe feestelijk is het als je daarna thuiskomt.

Leave a Response