Eten & DrinkenVrouwen

Met deze voeding in je koelkast maak je indruk op je date!

Jaro925 views
koelkast-man

De koelkast van de gemiddelde (alleenstaande) man is niet om over naar huis te schrijven. Een lege koelkast met producten over datum, weinig fruit en groente, veel sauzen en zo zijn er nog meer voorbeelden. Vrouwen daarentegen houden van een rijkelijk gevulde koelkast met gevarieerde (gezonde) producten. Mede door dit voorkeursverschil kan een vrouw flink afknappen wanneer ze jouw chaotische koelkast voor de eerste keer opendoet. Hoe kun je jouw koelkast nu inzetten als wapen om haar hart te veroveren? Dat begint bij de inhoud. Hieronder 8 producten die vrouwen graag zien in de koelkast!

1. Vitamientjes

Niet alleen voor haar, maar ook voor jezelf, mag groente en fruit niet ontbreken in de koelkast. Zorg dat er minstens een paar stuks groente en een paar stuks fruit in je ijskast liggen. Een kleurrijke fruitschaal of verse seizoens-groente bezorgt je natuurlijk pluspunten!

2. Sapjes

Om nog even bij de vitamientjes te blijven: Sap! Het hoeft niet per se een exclusieve smoothie te zijn met spinazie en avocado, een kant en klaar sapje van de supermarkt voldoet ook. Zo kom je over als een gezonde man en dit vinden vrouwen erg belangrijk. Daarnaast weet ze op deze manier ook dat ze een heerlijke Jus d’orange kan verwachten bij het ontbijt!

3. Melk

Zonder melk geen cappuccino. Zorg dus dat je in ieder geval een pak halfvolle melk in de koelkast hebt staan. Melk is daarnaast een van die producten die in elk huishouden thuishoort. Als Nederlanders is het gewoon ‘vreemd’ als je geen melk in huis hebt. Melk is ook een van de basis ingrediënten van een pannenkoekenbeslag (hint voor het ontbijt!).

koelkast-man-2

Lees ook: 5 tips om je orgasme uit te stellen!

4. Eieren

Deze vallen onder dezelfde noemer als melk. Als je ei in huis hebt, kun je altijd op een brakke ochtend zonder al te veel moeite een overheerlijk ontbijtje op bed klaarmaken. Zorg wel dat je scharreleieren in huis hebt. Voor extra punten kun je natuurlijk voor Biologische eieren gaan.

5. Diepvries

Ook het vriesvak van je koelkast komt uiteraard aan bod. Zorg dat deze niet te eentonig is en alleen bestaat uit diepvriespizza’s en kroketten. Ingevroren vlees, vis, groente en fruit maken altijd een goede beurt. En ijs, maar daar komen we later op terug.

6. Saus

En dan hebben we het niet over die kleverige fles ketchup of al die aangebroken potten mayonaise… Nee, denk bijvoorbeeld aan een lekkere dressing voor de sla. De ketchup en mayo mogen natuurlijk wel blijven staan voor als jullie ‘patat date’ hebben.

7. IJs

IJs is natuurlijk altijd een winner. Als eventueel toetje, als late night snack of voor na de seks. Denk bijvoorbeeld aan Ben & Jerry’s, Häagen-Dasz, Cornetto of Magnum. Ook goedkoper ijs van het huismerk is prima, op het gebied van ijs is alles eigenlijk goed!

8. Zelfgemaakte producten

Als je echt bonuspunten wilt scoren dan zorg je dat er enkele zelfgemaakte gerechten in je koelkast staan. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakte tiramisu of een cheesecake. Als een vrouw het gevoel heeft dat je dit speciaal voor haar gemaakt hebt, dan is de eerste stap gezet. Want je weet wat ze zeggen: ‘Een goed begin is het halve werk’

Wat staat er zoal in jouw koelkast? Zijn we nog dingen vergeten? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response