Films & Series

Mission Impossible 6: Tom Cruise is terug!

Jaro966 views
mission-impossible-fallout-2

Zo’n beetje iedereen op de wereld kent de Mission Impossible filmreeks wel. Deel 1 tot 5 van deze reeks zijn allemaal enorm goed bekeken en behoren tot de meest populaire films van de afgelopen 20 jaar. Het is op zich opmerkelijk te noemen dat alle Mission Impossible films zo’n succes zijn geworden, aangezien de eerste film al in 1996 werd gemaakt. Je zou toch denken dat in de tussentijd de smaak van de mensen verandert. Hoewel dat misschien zo is, valt niet te ontkennen dat de populariteit van Mission Impossible ongekend hoog is gebleven door de jaren heen. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat de verwachtingen voor de nieuwste Mission Impossible enorm zijn. Na een lange tijd wachten kunnen de echte fans hun favoriete film weer zien, waarbij de belangrijkste hoofdrolspelers natuurlijk ook weer van de partij zijn. Deze fans zullen de film absoluut gaan bekijken, maar wat zijn redenen voor mensen om te gaan kijken, die nog onbekend zijn met Mission Impossible 6: Fallout?

Christop McQuarrie

De grote Mission Impossible liefhebbers haalden opgelucht adem toen bekend werd dat Christoph McQuarrie ook deel 6 van Mission Impossible weer zou gaan regisseren. Onder deze regisseur was het voorgaande deel een groot succes. Sterker nog, het is pas de eerste keer dat een regisseur terugkeert voor een Mission Impossible film.

Tom Cruise is terug

Als de IMF-agent met veel bravoure en lef is natuurlijk Tom Cruise weer terug. Het karakter dat hij speelt, Ethan Hunt de IMF-agent, is de hoofdrolspeler van de film. Tom Cruise moet als acteur vele spectaculaire stunts doen voor de film. Mede daardoor liep hij tijdens de opnames van de film een blessure op, waardoor die opnames tijdelijk stil moesten worden gelegd. Het duurde dus allemaal wat langer dan gepland. Gelukkig herstelde Tom Cruise snel en kon hij weer aan de slag.

mission-impossible-fallout-3

Lees ook: Nieuwe hitserie op Netflix: Safe

Henry Cavill speelt een rol

Henry Cavill heeft in deel 6 van Mission Impossible een belangrijke rol, zo werd bekend gemaakt door de makers van de film. Nou zegt die naam misschien niet iedereen direct wel, maar er zou zeker een lampje moeten gaan branden als we Superman noemen. Henry Cavill is namelijk Superman-acteur. Deze rol vervult hij met verve, waardoor het in de lijn der verwachting ligt dat hij het in Mission Impossible: Fallout ook zal doen.

Mission Impossible komt pas eind juli uit

Officieel komt Mission Impossible 6 pas eind juli uit. Dat is op zich voor de fans, die alle delen al tig keer hebben gezien, nog lang wachten. Zij zullen nu al uitkijken naar de dag dat de film officieel uitkomt. Als je nog nooit een Mission Impossible uit de reeks hebt gezien, dan is het aan te bevelen om alle delen nog te kijken, voordat deel 6 uitkomt. Het is absoluut het kijken waard, dat kunnen we garanderen.

mission-impossible-fallout-1

Lees ook: Wat krijg je precies als je een Oscar wint?

Een spannend plot

Zoals bij elke Mission Impossible wordt Tom Cruise alias Ethan Hunt weer flink in het nauw gedreven. Door de CIA wordt hij zelfs in twijfel getrokken tijdens de film. Dit alles zou het gevolg zijn van een mislukte IMF-missie. In een race tegen de tijd, huurmoordenaars en voormalige bondgenoten probeert hij een wereldwijde catastrofe te voorkomen en ondertussen zijn eigen naam te redden.

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response