Vrouwen

Mogen we je voorstellen aan Lia Marie Johnson?

David1525 views

Door de jaren heen hebben we verschillende keren een kindsterretje gezien dat een absolute seksbom werd (m/v). Van Britney Spears tot Hilary Duff en van Selena Gomez tot Ariana Grande: ze schudden snel hun reputatie van kind af nadat ze achttien waren geworden. Aan dat rijtje kunnen we nu nog iemand toevoegen: Lia Marie Johnson. Ze werd bekend daar haar hoofdrol in Terry the Tomboy van Nickelodean en kreeg een hoop volgers  op het internet toen ze als 15-jarige veel verscheen bij Kids React van the Fine Brothers.

Nu is Lia echter niet 15 meer, maar al 20. En Lia is geen kind meer, gelukkig niet. Ze timmert aan de weg als actrice, zangeres en met name als model. En dat gaat haar best goed, wat we bij Mannennieuws direct begrijpen als we haar recente foto’s zien.

Mateloos populair als kind

Lia was er al vroeg bij in de spotlight. Als tiener bleek ze een talentvolle actrice te zijn en haar stralende persoonlijkheid zorgde ervoor dat ze regelmatig gevraagd werd om ergens te verschijnen. Op het internet werd ze bekend door één van de kinderen zijn in de populaire React-show. Zo zagen miljoenen mensen haar reageren op de enigszins intense YouTuber KSI en het beruchte en beroemde nummer Friday van Rebecca Black.

Ook haar eigen YouTube-kanaal deed het goed, want in 2012 had ze op 15-jarige leeftijd al zo’n 16 miljoen weergaven behaald op haar kanaal, in 2014 noemde Adweek haar één van de tien grootste jeugdsterren op YouTube van dat moment.

Volwassen muziek, volwassen publiek

Nu Lia zelf echter volwassen is, richt ze zich ook op een meer volwassen publiek. Haar muziek doet het vrij behoorlijk, maar we kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat er aardig wat publiek komt vanwege haar looks. Van die looks is Lia zich maar al te goed bewust, afgaande op haar pikante foto’s en filmpjes.

Check bijvoorbeeld hieronder de clip van haar nummer Cold Heart, niet slecht toch?

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Mocht je niet voor de muziek komen, wat we best begrijpen, dan hebben we gelukkig ook de foto’s nog.

 

???

Een bericht gedeeld door Lia Marie Johnson (@lia) op


Hoofdfoto: Instagram Lia Marie Johnson

Leave a Response