Vrouwen

Monday Babe #6 Mehgan Heaney-Grier

Joris1551 views
Meghan Heaney Grier Monday Babe

The Boomtown Rats zongen ooit “I don’t like Mondays” maar wie kan er een hekel hebben aan maandagen wanneer dit de Monday Babe betekent? Deze week gaat Mehgan Heaney-Grier met de eer lopen! Deze Amerikaanse schone staat op de eerste plaats bekend als kampioen vrijduiken, maar daarnaast is ze ook nog eens een model, actrice, milieubeschermster en televisiepersoonlijkheid. En daar kan ze vanaf heden Monday Babe aan toevoegen!

In 1996, op amper 18-jarige leeftijd, dook Mehgan maar liefst 47,26 meter diep met slechts één adem van lucht! Het jaar nadien brak ze haar eigen record en dook ze tot een diepte van 50,3 meter.
Ze verscheen ook in haar eigen televisieserie Extreme Contact (op Animal Planet) en had ook gastrolletjes in een aantal andere series zoals Baywatch. Leuk weetje is dat ze stuntwerk deed voor onze allereerste Monday Babe Keira Knightley in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl! Daarnaast heeft ze ook stuntwerk gedaan voor onder meer Jessica Alba en Olivia Wilde.
Alsof dit alles nog niet indrukwekkend genoeg is heeft ze ook nog eens diploma in Ecologie, Evolutionaire Biologie en Antropologie! Haar titel van Monday Babe is dus meer dan verdiend. Proficiat Meghan!

Mehgan Monday Babe

 

 

Bron afbeelding header
Joris
Geboren met een pen in de hand, wereldreiziger, foodie, sporter, filmfanaat en taalliefhebber.

Leave a Response