Vrouwen

Dit zijn de mooiste vrouwen van 2018!

Jaro3274 views

Zoals elk jaar stelt CQ een lijst op met de 100 mooiste vrouwen van het jaar. Onlangs werd de lijst van 2018 gepubliceerd en deze prachtige dames willen we je natuurlijk niet onthouden. Wij hebben de 10 mooiste vrouwen van het jaar voor je op een rijtje gezet en ze zijn weer om te smullen!

10. Elsa Hosk

De Zweedse Elsa Hosk staat op nummer 10. Het 30-jarige model is inmiddels een echte veteraan in de game en heeft advertenties gedaan voor onder andere Gior, Dolce & Gabbana, Guess, Levi’s en H&M. Daarnaast schitterde ze op de covers van modebladen als de Cosmopolitan en Elle. Momenteel bezet Elsa de 15e plaats van de Top Sexiest Models lijst van models.com en dat bewijst dat ze nog altijd een gevestigde naam is in de modewereld!

https://www.instagram.com/p/Bf9Uvt5gV_G/?taken-by=hoskelsa

9. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez schaart zich bij de ‘oudste’ vrouwen op deze lijst. De inmiddels 48-jarige Amerikaanse, ook wel bekend als J.Lo behoort al tientallen jaren tot de mooiste vrouwen op aarde. Met name haar mooie ronde billen stelen geregeld de show. Deze pracht vrouw is van alle markten thuis. Zo is Jennifer naast zangeres onder andere actrice, model en heeft ze haar eigen parfumlijn: J.Lo by Jennifer.  Een bezig bijtje dus!

https://www.instagram.com/p/BgPP2t0F7DJ/?taken-by=jlo

8. Irina Shayk

Irina Sjajchlislamova, beter bekend als Irina Shayk steelt al jaren de show op de rode loper. Het begon allemaal toen zij in 2004 de competitie Supermodel 2004 won. De toen 18-jarige Irina veroverde de harten van de jury mede dankzij haar exotische uiterlijk. De vrouw van acteur Bradley Cooper (en ex-vrouw van voetballer Cristiano Ronaldo) is inmiddels 32 jaar oud, maar ziet er nog steeds adembenemend mooi uit.

https://www.instagram.com/p/Bfq2ncPjBaV/?taken-by=irinashayk

7. Margot Robbie

Margot Robbie ken je waarschijnlijk van films als The Legend of Tarzan of Suicide Squad. Met name in laatstgenoemde speelt Margot een sexy rebel genaamd Harley Quinn.

https://www.instagram.com/p/BdvmqNAhMox/?taken-by=margotrobbie

6. Priyanka Chopra

Een andere ‘vedette’ in deze lijst is de Indiase Priyanka Chopra. Zij won in 2000 de Miss Worldverkiezingen en dit betekende haar definitieve doorbraak. Sindsdien speelde zij in meer dan 50 films(!) Haar betoverende ogen en donkere uiterlijk zorgen voor een mooi plaatje, niet?

https://www.instagram.com/p/BfyxX65glLE/?taken-by=priyankachopra

Lees ook: 10 heerlijke filmbases die je niet tegen je wilt hebben!

5. Adèle Exarchopoulos

Deze jonge Franse actrice is bezig aan een heuse opmars. De in 1993 geboren Adèle ken je misschien wel van haar rol in de film Les Anarchistes. De 24-jarige Adèle kondigde begin vorig jaar aan zwanger te zijn van haar eerste kind, maar ze ziet er nog steeds even spetterend uit!

https://www.instagram.com/p/Bf-nbiznPw_/?taken-by=adeleexarchopoulospics

4. Bella Hadid

Bella Hadid is natuurlijk geen onbekende. Deze prachtige dame is half Palestijns en half Nederlands. De zus van Gigi Hadid loopt het hele jaar door op de meest beroemde modeshows en dat bezorgt de inmiddels 22 jaar oude Bella een 4e plek.

https://www.instagram.com/p/BgRUci1HNfU/?taken-by=bellahadid

Lees ook: De 10 mooiste sportvrouwen van het moment!

3. Rihanna

Rihanna is inmiddels alweer 30 jaar oud, maar dat maakt haar niet minder mooi. De prachtige Barbadiaanse zangeres veroverde de wereld in 2005 met haar hit Pon de Replay. Sinsdien scoort ze de ene hit naar de andere en is zij dit jaar ook nog eens op het witte doek te zien. Zo zal zij naast onder andere Cate Blanchett, Sandra Bullock en Anna Hathaway in de kaskraker Ocean’s 8 te zien zijn. Rihanna heeft daarnaast een kleine 60 miljoen volgers op Instagram!

https://www.instagram.com/p/BdTHtAhjNFV/?taken-by=badgalriri

2. Emily Ratajkowski

De naam Emily Ratajkowski doet misschien in eerste instantie geen belletje rinkelen, maar deze prachtige Britse dame heeft een aardig portfolio. Zo is zij sinds haar 14e al professioneel model en heeft inmiddels samengewerkt met grote klanten als Nordstrom en Forever 21. Daarnaast schitterde ze in muziekvide’s Fast Car (Taio Cruz)en Love Somebody (Maroon 5). Dit bloedmooie model is 26 jaar oud en ziet er nog steeds adembenemend sexy uit!

https://www.instagram.com/p/BgHEFN9FL1s/?taken-by=emrata

1. Gal Gadot

Op nummer 1 van deze prestigieuze lijst staat Gal Badot. Vorig jaar schitterde zij in de film Wonder Women en werd ze door verschillende tijdschriften uitgeroepen door Wonder Woman of the Year (verrassend genoeg). De in Israel geboren actrice was tevens te zijn in drie Fast and the Furious films én zij is heit nieuwe gezicht van de damesparfums van Gucci. Ook een leuk weetje: Gal Gadot heeft twee jaar in het Israelisch defensieleger gezeten, een echte bad girl dus!

https://www.instagram.com/p/BgAgKAOg1gH/?taken-by=gal_gadot

Wat vind jij de mooiste vrouw van het moment? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response