Films & Series

Nieuwe games in 2022

Tom van Pinxteren568 views
Games in 2022

Ook in 2022 komen er weer tal van nieuwe games uit. Welke mag je absoluut niet missen. Wie gaan er de videogame wereld op zijn kop zetten. Je leest in dit artikel over een aantal van de meest aansprekende nieuwe games in 2022. Sommige zijn al verkrijgbaar en sommigen moeten nog uitkomen. 

Hogwarts Legacy

Op deze game zitten mensen al een geruime tijd te wachten. Hogwarts legacy, een open wereld die zich afspeelt in en rond Zweinstein in de vorm van een actie RPG. In eerste instantie werd het spel al genoemd bij de aanraders voor 2021. Echter werd de release met een jaar uitgesteld. Harry Potter fans krijgen de kans om hun eigen avontuur als tovenaar te beleven. Er is echter één tegenvaller. De game wordt pas in december 2022 verwacht. Nog even geduld hebben dus.

Horizon Forbidden West

Deze game is al gereleaset in februari. Het is een van de nieuwste games voor de PS5 & PS4 in 2022. Het eerste deel van de Horizon serie was al een doorslaand succes. In de nieuwe game van Guerilla Games is de gameplay nog beter. Alle werkt nog vloeiender. Forbidden West is een geweldige open wereld waar je uren speelplezier in kan beleven.

God of War Ragnarok

Ook op deze game zijn de fanatieke gamers al een tijdje aan het wachten. God of War Ragnarok lijkt er dan echt te komen in 2022. Het verhaal gaat verder op de voorloper die in 2018 uit kwam. Alleen wordt de nieuwe game nog mooier en speelt nog lekkerder. De verwachtingen zijn dus weer erg hoog.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Elke game liefhebber kent The Legend of Zelda. De serie stamt al uit 1989. Met Breath of the Wild werd Zelda geïntroduceerd met het fenomeen open wereld. Dit was een daverend succes. De nieuwste game wordt waarschijnlijk wordt waarschijnlijk weer een van de meest verkochte games op de Nintendo Switch.

Elden Ring

Deze game kwam al uit in de tweede maand van dit jaar. Niemand minder dan Geroge R.R. Martin heeft geholpen bij het verhaal. De recensies voor Elden Ring liegen niet, de game is ontzettend gaaf. Het speelt zich af in een adembenemende wereld vol van uitdagende missies. Het is absoluut één van de meest populaire nieuwe games van 2022.

Dit zijn een aantal games die zeker de moeite waard zijn om te kopen. Zoals elk jaar zullen er ook games gaan verassen of juist tegenvallen. Het belooft in ieder geval een mooi jaar te worden. De nieuwe games in 2022 kunnen ook nog eens een positief effect hebben voor je. Lees in het volgende artikel waarom gamen goed is voor het geheugen. Tijd om de controller op te pakken dus!

Leave a Response