Fashion

Nooit meer twijfelen over je kledingkeuze: eindelijk!

David1423 views

Je kent het vast wel: om je heen plukken mensen ogenschijnlijk zonder twijfel de kledingstukken van de rekken om te passen en vervolgens te kopen. Ondertussen sta jij daar maar te twijfelen: ‘Staat mij dit?’, ‘Welke kleuren passen eigenlijk bij elkaar?’, ‘Is dit shirt een goede keuze, of saai?’ en ga zo maar door.

Voor veel mannen is shoppen niet de favoriete bezigheid, niet in de laatste plaats vanwege al die twijfel. Daar kun je nu een einde aan maken, want met Zalon, een service van Zalando, heeft iedereen een persoonlijke stylist die outfits voor je uitzoekt en waarbij je zelf je favoriet eruit kunt pikken. Kind kan de was doen!

Online shoppen: nu nog makkelijker

Voor steeds meer mensen is online shoppen de standaard en is het niet langer nodig om de drukke winkelstraat door te slenteren op zoek naar een geschikt shirt of geschikte schoenen. Vanaf je luie bank kies je rustig uit wat je mooi vindt, even bestellen en binnen een paar dagen rock je de nieuwe outfit al.

Dat online shoppen haalt echter één bemoeilijkende factor niet weg: twijfel over stijl en de juiste kleding. Sterker nog, veel online winkels hebben een gigantisch aanbod, wat de keuze juist wat lastiger kan maken.

Dit zul je zelf vast ook wel ervaren, maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer initiatieven om de personal shopping experience te verbeteren

Zalon naar Nederland

Zalon is een service van Zalando waarbij je één op één aan de slag gaat met een fashion expert. Je geeft op de site aan wat je stijl ongeveer is, waarna de expert voor jou een paar outfits uitzoekt. De expert houdt niet alleen rekening met je stijl, maar ook je postuur en andere uiterlijke kenmerken. Sommige kleding en kleuren werken namelijk beter bij een bepaald uiterlijk dan andere.

De outfits worden naar ja opgestuurd, waarna je ze rustig thuis kunt passen. Wat je leuk vindt, houd je. Vind je bepaalde kledingstukken minder geslaagd, dan stuur je ze gewoon terug. Makkelijk zat, je hoeft bijna niet meer na te denken over de kleding die je aankoopt, zonder dat het ten kosten gaat van je look.

Sla je ook na het ontvangen van de kleding nog volop aan het twijfelen, dan kun je ook nog eens persoonlijk contact opnemen met je expert, via een privébericht of met een belletje. Eigenlijk is het gewoon onmogelijk om toch nog de mist in te gaan als je gebruikt maakt van Zalon.

Meer weten? Check dan de website van Zalon en ga direct aan de slag met een stylist.

Leave a Response