Vrouwen

Nostalgische kriebels: Deze babes uit de jaren 90 hingen vroeger aan je muur!

Jaro1519 views
posters-vrouwen

Stiekem zijn we allemaal verliefd op de 90s. Wat een heerlijke tijd was dat… Flippos, Ajax in Europa, Happy Hardcore en verschrikkelijk mooie vrouwen! Zat jij in de jaren 90 middenin je puberteit? Gierde het testosteron toentertijd als een malle door je lichaam? Dan had jij als jochie vast een of meerdere van deze dames boven je bed hangen!

1. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, ‘Jenny from the block’ oftewel J.Lo was (en is nog steeds) een van de mooiste vrouwen ter wereld. Inmiddels is deze prachtige dame alweer bijna 50 jaar oud en zingt en acteert zijn nog steeds. In de 90s was Jennifer Lopez nog een jonge twintiger en was zij om de haverklap halfnaakt dansend te zien in haar eigen videoclips. Had jij J.lo boven je bed hangen?

Jennifer Lopez Wallpaper

2. Cristina Aguilera

Ook Cristina Aguilera was hot in de jaren 90.  De in New York geboren artiest is inmiddels al 25 jaar actief. Het begon allemaal in 1993, maar ze werd pas echt bekend met het nummer ‘Dirrty’. Dit was voor vele tienerjongetjes voldoende om een gigantische poster van haar aan de muur te hebben hangen!

Christina Aguilera

3. Carmen Elektra

Ook Carmen Elektra maakte furore in de jaren 90. Deze stoot was van alle markten thuis. Naast model en actrice was Carmen Elektra ook zangeres, entertainer, danser en natuurlijk een ontiegelijk lekker ding!

28065_s__gorjachaja_carmen_electra_10

4. Cameron Diaz

Inmiddels is Cameron Diaz 45 jaar oud, maar ze mag er nog steeds wezen! De jaren 90 waren haar ‘prime’ jaren en voor met acteren begon was deze prachtige blondine werkzaam als model. Zo stond zij model voor onder andere Calvin Klein en Levi’s. Hoewel wij het vooral warm kregen van haar rol in Charlie’s Angels!

Cameron Diaz Wallpaper

5. Angelina Jolie

Angelina Jolie behoort al tientallen jaren tot de mooiste vrouwen ter wereld. De volle lippen, het ronde gezicht en haar prachtige lichaam garandeerde haar een plekje boven menig jongensbed!

Angelina_Jolie_R013L

Lees ook: Dit zijn de mooiste vrouwen van 2018!

6. Pamela Anderson

Pamela Anderson is het sekssymbool van de afgelopen 20 jaar. De rondborstige playmate begon haar carrière net als Cameron Diaz als model alvorens ze ook ging acteren. Met name haar rol in Baywatch bezorgden haar veel (mannelijke) fans. Ook niet onaardig: Pamela Anderson heeft het record ‘meeste playboycovers’ op haar naam staan!

Pamela-Anderson-11

7. Katja Schuurman

Naast al deze internationale vrouwen, waren er in de jaren 90 natuurlijk ook bloedmooie vrouwen in Nederland. Katja Schuurman is een van deze prachtige verschijningen. De geboren Utrechter liet de jongens- en mannenharten sneller kloppen als ze op het witte doek of de televisie verscheen. Vooral haar rol in ‘Allstars’ kunnen wij ons nog goed heugen!

Katja Schuurman

8. Tatjana Simic

Kees Flodder oftewel Tatjana Simic mag uiteraard ook niet op dit lijstje ontbreken. Dit model van Kroatische oorsprong verscheen meerdere malen op de voorkant van de Duitse playboy en laat ons hart nog steeds sneller kloppen met de zin: ‘Buurman, wat doet u nu?’

https://www.instagram.com/p/BfJMa9dhmSy/?taken-by=tatjanasimic_official_account

Wie had jij als jongetje boven je bed hangen? Zijn we nog dames vergeten? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response