Lifestyle

Ongemakkelijke zaken waar mannen vaak over zwijgen

Redactie MannenNieuws206 views
Ongemakkelijke zaken waar mannen vaak over zwijgen

Van vrouwen wordt vaak gezegd dat ze zich voor veel zaken schamen en dat ze vele taboes kennen, maar mannen kunnen er ook zeker wat van. Alleen zijn dit vaak hele andere dingen als bij vrouwen waar over gezwegen wordt. En als er wel over gesproken wordt? Dan wordt er vaak niet de hele waarheid gedeeld. Daarom hier op een rij de zaken waar een taboe op rust bij veel mannen, met de tips hoe je die taboes doorbreekt.

Op een haartje na

Vrouwen kunnen op een gegeven moment wat dunner haar krijgen, maar mannen worden vroeg of laat in 90% van de gevallen echt kaal. De één is gezegend met een iets duurzamere haardos dan de ander, maar voordat iemand écht kaal wordt gaat er vaak nog een fase van ontkenning vooraf. Het overige haar laat men langer groeien en wordt over de kale plekken gekamd. Of niemand dit ziet? Dream on. Maar niet getreurd. Net als dat bij vrouwen extensions inmiddels heel gangbaar zijn, is er bij haartuitval bij mannen tegenwoordig ook gewoon een oplossing in de vorm van een haartransplantatie. Kortom, doorbreek het taboe en geef eerlijk toe dat jij er gewoon wat aan doet. Want geloof ons; je bent absoluut niet de enige!

Iets minder zin

Iets minder zin

Dat vrouwen naarmate ze ouder worden een lager libido krijgen is iets wat veel mensen wel weten, maar mannen houden graag de schijn op dat dit bij hen totaal niet aan de hand is. Toch vermindert dit door de jaren heen ook zeker bij mannen. Wederom niks om je voor te schamen en tevens is het iets wat in fases gaat. Praat hier open en eerlijk over met je partner en eventuele huisarts voordat het echt een ding wordt. Wanneer je op dat punt bent is het lastig het tij te keren.

Rimpels

Dat alle mannen er op vooruitgaan wanneer ze ouder worden? Zeker niet. Dit is een mythe die in lang niet alle gevallen geldt. Het is dan ook niet gek dat ook mannen onzeker worden over rimpels. Wederom staat hier ook de wereld niet stil en is botox ook steeds gangbaarder voor mannen. Dus wil jij niet altijd gefronst door het leven gaan? Een prikje botox is de uitkomst.

Kortom, iedereen heeft onzekerheden en ongemakkelijkheden. Doorbreek het taboe, niets menselijks is iemand vreemd. Bij vrouwen lijkt dit wat eenvoudiger te gaan, maar ook mannen kennen dit. Praat erover en ook eventueel over de oplossing, dit kan veel opluchting geven.

Leave a Response