GadgetsFashion

Origineel en leuk verjaardagscadeau voor je vriendin: 10 ideeën

Redactie MannenNieuws2114 views
sterrenhemel verjaardagscadeau vriendin

Je vriendin viert binnenkort haar verjaardag. Of misschien is er een andere reden waarom je vriendin een cadeau verdient. Je ziet de bui al aankomen, want hoe graag je haar het beste wilt geven: welk cadeau is bijzonder om te ontvangen? Vergeet dat het alleen om het gebaar gaat. Bijzondere mensen of bijzondere prestaties verdienen bijzondere waardering. Sieraden of weekendjes weg heb je wellicht al eerder cadeau gedaan. Wat blijft er over?
We zetten 10 originele cadeau-ideeën op een rij.

1. Een blijvende herinnering

Tegenwoordig is alles custom-made te verkrijgen. Je kunt niet enkel t-shirts bedrukken, maar zelf servies en andere voorwerpen kunnen bedrukt worden met afbeeldingen of teksten. Wat dacht je van een armband met persoonlijke foto’s? Ook kun je een smakelijke taart persoonlijk vormgeven, met foto’s en persoonlijke decoraties. Een klok, bonbons, een hanger, handdoeken en zelfs broodplanken zijn tegenwoordig te bedrukken met persoonlijke teksten en afbeeldingen. Een blijvende herinnering.

2. Kussen met afstandbediening

Een mooi gebaar: zij mag voortaan meer zeggenschap krijgen over wat op tv komt. De remote pillow is een heuse afstandbediening in kussen uitvoering. Zacht en zeer handig. Je vriendin zal je dankbaar zijn.

3. Sleutelmagneet

Het komt in ieder huis voor: sleutels kwijt. Dit zal je vriendin niet meer overkomen als je haar het originele magnetische dartbord geeft. Deze flitsende uitvoering laat alle sleutels aan de oppervlakte kleven. Zo laat je subtiel weten dat ze haar sleutels niet meer kwijt hoeft te raken. En: ze kan meteen haar dartkunsten verbeteren.

Dartboard voor sleutels
Bron afbeelding

4. Romantische waterlantaarn

De vliegende lantaarns zijn ongekend populair geworden, maar nu zijn de waterlantaarns in opkomst. De drijvende, waterresistente lantaarns zorgen voor sfeer en een mooi moment. Samen even stil staan bij een mooi moment. De muziek moet je er wel bij bedenken. Neerzetten op je terras is natuurlijk ook mogelijk.

drijvende waterlantaars
Bron afbeelding

5. Muziekkussen

Naast een afstandbediening, kun je ook kiezen voor het muziekkussen. Met een ingebouwde speaker, die aan te sluiten is op je smartphone of andere mediaspeler, kan ze ongestoord luisteren. De speler is niet voelbaar door het kussen heen. Overigens is het therapeutisch, want het helpt tegen tintelingen of ruis in je gehoor. Ontspannen inslapen is weer mogelijk.

muziekkussen verjaardagscadeau vriendin
Bron afbeelding

6. Een opblaasbar

Een mooi gebaar is de opblaasbar cadeau doen. Samen genieten van goed eten in bad of zwembad met een opblaasbare, drijvende bar. Voorzien van veel vakken en makkelijk om flessen in te plaatsen. Een goede reden om samen eens tijd voor uit te trekken.

origineel verjaardagscadeau vriendin opblaasbar
Bron afbeelding

7. Wellness-artikelen

Welke vrouw wilt niet vertroeteld en verwend worden? Met welness artikelen boek je altijd succes. Oliën, houten triggerpoint massage-benodigdheden, kruidenstempels, massageborstels, hotstones en hammam zeepjes. Heerlijk om bij te ontspannen. Weet wel dat jij degene bent om hierin te assisteren!

8. Sterrenhemel projector

Helemaal in romantische sferen komen met deze projector. Je tovert een sterrenhemel tevoorschijn. Wat heb je nog meer nodig dan samen onder deze kunstmatige hemel liggen en genieten van al dat moois? Misschien moet je iets zeggen, misschien ook niet.

sterrenhemel verjaardagscadeau vriendin
Bron afbeelding

9. Wereld-kraskaart

Pardon? Ja: een wereldkraskaart is een origineel cadeau. Het is een weergave van de wereld. Elk land of gebied waar jullie zijn geweest, kun je wegkrassen. Ideaal voor reizigers. Samen heb je nu een goed overzicht welk stukje aarde jullie samen hebben ontdekt.

wereld kraskaart cadeau vriendin

Bron afbeelding

10.Beroemde koppels-poster

Zijn we niet allemaal romantici? Een persoonlijk geschenk is deze poster. Tussen alle beroemde paren zoals Mickey & Minnie en Adam & Eva staan jullie namen. Jullie samenzijn wordt zo vereeuwigd.

beroemde namen poster als cadeau voor vriendin

Bron afbeelding

Zo zie je dat een persoonlijk cadeau niet zo heel ingewikkeld hoeft te zijn. Met een beetje humor kom je al een heel eind. Dingen die jullie beiden interessant vinden of waar jullie een passie in delen liggen uiteraard voor de hand, maar nieuwe trends geven ook nieuwe creatieve ideeën voor geschenken.

Leave a Response