FashionLifestyleUiterlijk

Outlet shoppen: 5 voordelen

Redactie MannenNieuws1093 views
outlet shoppen

Dat vrouwen van outlet shoppen houden is geen nieuws, maar dat mannen stiekem ook wel van een fikse korting houden is ook geen fabel ;). Want laten we eerlijk zijn een nieuw paar schoenen of tof horloge met een fikse korting is altijd mooi meegenomen, niet waar? In dit artikel delen we vijf voordelen van outlet shoppen en geven we een aantal handige tips!

1. Weet wanneer een item een koopje is en wanneer niet

Allemaal leuk en aardig die kortingen, maar verdiep je eerst in de retail prijs van het item wat je graag wilt kopen in bijvoorbeeld de kleding outlet. Bekijk de originele verkoopprijs en kijk vervolgens of je echt een goede deal te pakken hebt in de outlet shop. Is dat niet het geval? Dan kun je het item beter laten staan.

2. Shop buiten het seizoen

Is het hartje zomer? Ga dan op zoek naar een mooie winterjas. Om vervolgens in de herfst te shoppen voor beach wear. You catch our drift, buiten het seizoen shoppen in een herenkleding outlet kan je een hoop geld besparen. Met name outlet stores weten donders goed dat jij op zoek bent naar een koopje en spelen daar slim op in door off season aanbiedingen. Die kom je in reguliere winkels dan weer niet zo snel tegen.

outlet shoppen bekende merken

3. Vermijd de piekuren

Op zaterdag of in de vakantie naar een outlet gaan is haast onmogelijk. Het kan zo druk worden dat je soms buiten in de lijn moet wachten om überhaupt de winkel in te kunnen. Gekkenwerk, gaat niet gebeuren! Je kunt het beste op een doordeweekse dag buiten de vakantie naar een outlet shopping centre gaan. En dan het liefst zo vroeg mogelijk. De meeste mensen zijn aan het werk en
dat is ook te zien in de rust die je er dan zult ervaren ;).

4. Vergeet de koophoekjes niet

Yes, ook outlet stores hebben hoekjes waar je koopjes vindt die nog eens extra afgeprijsd zijn. Begin daarom ook altijd in die hoeken, want daar kom je all the good stuff tegen. En doordat je extra vroeg je nest uit bent gegaan zul je die goede bargains niet mislopen omdat ze nog niet allemaal weg zijn. En vergeet de online koophoekjes niet! Daar kun je bijvoorbeeld sneakers en designer schoenen met flinke korting in je winkelmandje klikken in een schoenen online outlet.

5. Shop slim

Laat al die kortingen en lage prijzen je kooplust niet aanwakkeren. Shop slim en bewust door een lijstje te maken of kleding, schoenen of accessoires te kopen die je het hele jaar door kunt dragen. Mis je nog een goed leren jack en een paar toffe sneakers in je capsule wardrobe? Dan kan je dat op je to shop lijstje zetten als je naar een outlet gaat. Zo voorkom je miskopen!

Leave a Response