Fashion

PME Legend – voor stoere mannen

Danny Bijl1 comment4815 views
PME Legend

PME Legend is een modemerk dat oorspronkelijk uit Amerika komt en ook in Nederland verkocht wordt. Het merk werd tot enkele jaren geleden nog Pall Mall genoemd, maar heeft de naam nu officieel veranderd naar PME Legend of PME Legend American Classic. Het merk PME Legend biedt kwalitatief hoogwaardige, trendy en stoere kleding voor de zelfverzekerde man en doet dit in diverse productlijnen. Ieder seizoen wordt er weer een nieuwe productlijn gelanceerd, die weer helemaal bij de laatste trends op het gebied van herenmode past.

De geschiedenis van PME Legend

PME Legend werd iets meer dan 15 jaar geleden opgericht in Amerika, toen nog onder de naam Pall Mall. Het merk is volledig gebaseerd op de kledingstijl van stoere Amerikaanse piloten, die in indrukwekkende vliegmachines rondvlogen en veel respect kregen van de gehele bevolking. Enkele jaren geleden werd de merknaam Pall Mall veranderd naar PME Legend (of PME Legend American Classic voluit), maar de stijl van de kleding is niet veranderd. De naam is misschien anders, maar de kleding van het merk wordt nog altijd gebaseerd op de stoere kleding van Amerikaanse piloten.

De stijl van PME Legend

Zoals al eerder vermeld, zijn de kledingstukken van PME Legend stuk voor stuk gebaseerd op de kledingstijl van Amerikaanse piloten. Denk hierbij niet aan de uniforms die Amerikaanse piloten in dienst van een vliegmaatschappij dragen, maar aan de kledingstukken die particuliere piloten dragen als ze met hun vliegtuig de lucht in gaan. Grove materialen, stoere kledingstukken en natuurlijke materialen als leer vormen de basis van de kledingstukken. Geen kleding voor watjes, maar stoere kledingstukken voor de zelfverzekerde man. In onderstaande alinea’s lees je meer over twee iconische items van het merk.

De stoere spijkerbroek

PME Legend staat voornamelijk bekend om de stoere spijkerbroeken van het modemerk. Wat deze spijkerbroeken zo anders maakt dan de spijkerbroeken van andere merken, is het feit dat de broeken van PME Legend nog net iets stoerder en ruiger zijn dan de broeken van andere merken.

PME Legend broek

Opvallende shirts met opdruk

Naast spijkerbroeken, staat PME Legend ook bekend om de shirts met opdruk die het merk verkoopt. Bij shirts met opdruk moet je niet denken aan shirts met een vrolijk plaatje, maar aan een stoer shirt met een tekstuele opdruk die nog het beste vergeleken kan worden met een stempel. De shirts hebben een iets lossere pasvorm en een natuurlijke kleur.

PME legend t-shirt

PME Legend: een merk voor de stoere man

PME Legend staat bekend als ideaal merk voor de stoere en zelfverzekerde man. Voel jij je thuis in deze omschrijving? Wellicht is de nieuwe collectie van PME Legend dan iets voor jou.

1 Comment

Leave a Response