AutomotiveFeatured

Recap: de 5 duurste auto’s van 2015

Danny Bijl1791 views
Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

Dat dure auto’s vaak ook de mooiste zijn, mag wel duidelijk wezen. Vaak blijft het slechts bij dromen, maar dat geeft natuurlijk niets. Ieder jaar weer worden er auto’s gekozen die het mooist of het duurst waren in dat jaar, en ook in 2015 is dit weer gedaan. Wil jij weten wat de vijf duurste auto’s waren in 2015? In dit artikel zet www.ikwilvanmijnautoaf.be de vijf  duurste auto’s voor je op een rijtje.

5. Lamborghini Aventador LP700-4

Lamborghini heeft niet alleen een van de snelste auto’s, maar behoort ook tot de duurste auto’s. In dit geval gaat het om de Lamborghini Aventador LP700-4. Deze is geproduceerd in Italië en heeft een aardig prijskaartje. Om deze auto te bezitten, zul je een bedrag van 421.776 euro moeten neertellen. Ze zeggen ook wel dat het een auto uit de toekomst is, en dat dat niet alleen terug te zien is aan het uiterlijk van deze Lamborghini, maar ook bijvoorbeeld aan de V12 motor.

Lamborghini Aventador LP700-4

4. Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

Op de vierde plek van de vijf duurste auto’s van 2015 eindigt ook een Lamborghini.
Het gaat hier om de Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, die dus veel lijkt op de bovengenoemde Lamborghini. Uiteraard heeft hij zo zijn verschillen. Het prijskaartje is dan ook iets hoger. Voor deze auto betaal je 458.076 euro. Hij wordt omgeschreven als niet alleen een ontzettend sportieve auto, maar ook als een hele elegante auto. In slechts drie seconden kan deze auto al een snelheid van 100 km/uur halen en hij heeft een maximumsnelheid van 350 km/uur. Niet voor mensen die niet houden van een snelle bak dus.

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

3. Rolls-Royce Phantom Coupe

Geëindigd op de derde plek: de Rolls-Royce Phantom Coupe. Hier hangt een prijskaartje van 534.000 euro aan, maar dat is niet voor niets. Met 460 pk is deze auto zeker bijzonder te noemen. Bovendien wordt de auto ook wel perfect genoemd. Maar liefst 60 mensen die de auto maken en op ieder detail letten, zorgt voor een auto die zijn geld waard is. In nog geen zes seconden rijd je al 100 km/uur met de Rolls-Royce Phantom Coupe.

Rolls-Royce Phantom Coupe

2. Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Op nummer twee staat wederom een Rolls-Royce. Dit keer hetzelfde model als hierboven al besproken is, maar met een grote verandering, namelijk het dak. Dit dak is namelijk gemaakt van stof, maar verder lijkt hij ontzettend veel op de Rolls-Royce Phanton Coupe. Qua prijs zit er dan ook geen groot verschil in. Voor de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé betaal je 551.000 euro.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

1. Rolls-Royce Phantom

En nu de beste auto van 2015, de nummer één: Rolls-Royce Phantom. Dit is een verlengde Rolls-Royce en is niet echt goedkoop te noemen. Voor een prijs van 579.000 euro heb je hem in de garage staan. De auto straalt luxe uit. Veel beroemdheden kiezen dan ook voor deze auto, want in wat voor auto zij rijden, is natuurlijk van groot belang.

Rolls-Royce Phantom

Je bent dus al snel een half miljoen kwijt voor een van bovengenoemde auto’s. Ieder heeft zo zijn voordelen. De een is zeer sportief, de ander heel erg luxe. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat mocht je ooit het geld ervoor hebben.

Leave a Response