VrouwenLifestyle

Je relatie een nieuw leven inblazen? 7 tips

Redactie MannenNieuws1497 views
Relatie nieuw leven inblazen

De dagelijkse sleur, je ontkomt er niet aan binnen je relatie. Beiden hebben jullie het nou eenmaal druk. Een drukke baan, het huishouden en misschien wel een gezin. Allemaal dingen die, als je niet oppast er voor kunnen zorgen dat je relatie op een lager pitje komt te staan. Net zoals dat voor zoveel dingen geldt, gaat dat ook voor je relatie zeker op, je moet er tijd en aandacht in blijven investeren. Maar hoe doe je dat precies, je relatie nieuw leven inblazen?

7. Verras haar met iets kleins

Soms hoeven dingen niet groot te zijn, om een ‘groots effect’ te verwezenlijken. Een klein gebaar kan al ontzettend gewaardeerd worden. Neem haar eens iets uit handen, de was, de afwas of de kinderen voor een dagje. Wedden dat dit opgemerkt en gerespecteerd wordt?

6. Aandacht voor elkaar

Juist door de drukte van alledag, vergeten we weleens écht aandacht voor elkaar te maken. Terwijl dat dit niks kost en toch zeer effectief is! In plaats van de avonden te vullen met Netflix, laat je de tv liever eens uit. Zorg voor hapjes en een drankje en heb aandacht voor elkaar.

5. Blijf je best doen

Wellicht een open deur, maar daarom niet minder waar. Je best blijven doen, in de breedste zin van het woord. Oprechte interesse naar elkaar toe. Wat deed je in het begin van jullie relatie wel, wat er nu vaak bij inschiet? Een bloemetje, een geurtje of een cadeaubon? Cliché misschien, maar vrouwen houden er nou eenmaal van verrast te worden.

4. Luister naar elkaar

Een puntje waar het best vaak misgaat, maar niet hoeft te gaan. Naar elkaar luisteren, écht luisteren. Vraag oprecht hoe haar dag was, en luister. Iedereen wil toch gehoord worden?

3. Doe meer dingen samen

Na een drukke (werk)week heb je de puf er wel even uit. Onderuitgezakt op de bank met een joggingbroek en de afstandsbediening binnen handbereik, is een heerlijk vooruitzicht. Natuurlijk moet dat ook gebeuren voor de hoognodige ontspanning. Echter, niet áltijd. Ga bijvoorbeeld eens samen wandelen of doe de huishoudelijke klusjes samen. Niet alleen zijn deze klusjes zo sneller klaar, het is ook gezellig en maakt het huishouden minder saai.

2. Schrijf briefjes, laat zien dat je elkaar nog lief vindt

Een briefje achterlaten voordat je naar je werk gaat, voordat je gaat trainen, voordat je met je vrienden afspreekt. Kortom op momenten dat zij het niet verwacht. Vertel haar in die briefjes waarom je nog steeds zo gek op haar bent. Een grote glimlach gegarandeerd.

1. Verras haar af en toe

Naast dat je werknemer (of misschien wel eigen baas), huisman en/of papa bent, zijn jullie ook nog gewoon vriend en vriendin of man en vrouw. Als stel, samen. Maak daar tijd voor. Koester het en plan eens in de zoveel tijd een weekend of dagje weg. Ga eens buiten de deur eten. Kortom, buiten jullie liefdesnestje om dingen ondernemen houdt de spanning erin.

Je relatie nieuw leven inblazen hoeft dus echt niet te betekenen dat je continu groots uit moet pakken. Blijf dingen samen ondernemen en maak tijd voor elkaar! De meest belangrijke en cruciale aandachtspunten voor het blijvend laten slagen van je relatie. Luister, heb (en blijf) lief, wees galant en maak bewust tijd voor jullie tweetjes. Zeker weten dat dit jullie relatie ten goede komt!

Leave a Response