Uiterlijk

Steeds meer mannen kiezen voor fillers en/of botox

Redactie MannenNieuws257 views
Steeds meer mannen kiezen voor fillers en/of botox

Ook mannen krijgen te maken met huidveroudering. De huid van mannen wordt minder stevig en verliest volume. Zo komen lijntjes, rimpels en plooien naar voren. Dit kan voor mannen heel vervelend zijn. Kaaklijn fillers kunnen dan bijvoorbeeld een oplossing zijn. Het is wel belangrijk om met een specialist te werken. Dit kan een natuurlijk resultaat opleveren. Dat is vooral het geval wanneer een persoonlijke aanpak op maat wordt gekozen. Dat neemt niet weg dat er wel goed gekeken wordt naar de mogelijkheden.

Welke behandelingen zijn populair?

Welke behandelingen zijn eigenlijk populair onder mannen? Als het gaat om een filler behandeling dan is er veel mogelijk. Denk aan de fronsrimpel behandeling, botox tegen kraaienpootjes of zweten, het behandelen van wallen, het versterken van de kaaklijn, de neuslippenplooi behandeling, ontharen met laser en meer van dit soort opties. Op die manier kan je zeker zijn dat je altijd de juiste werkwijze kan vinden voor de problemen waar jij mee te maken hebt. 

Waarom voor een injectable behandeling kiezen?

Mannen zijn anders gebouwd dan vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de sterkere gezichtsspieren en de dikkere huid. Daarom is het ook belangrijk dat de injectable behandeling op maat is. Zo kan het behandelen van de fronsrimpel bij een man soms wat meer botox vragen. Daarnaast ziet het resultaat er net even anders uit. Mannen willen graag de mannelijke look behouden of zelfs versterken. Een specialist kan hier natuurlijk goed voor zorgen.

mannen kiezen voor fillers en botox

Botox voor mannen gebruiken

Botox is vooral bruikbaar om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Het is ook te gebruiken met een medisch doel, denk aan migraine of tandenknarsen. In botox zit botuline toxine. Dit blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier. De spier verslapt tijdelijk. Het lichaam breekt botox wel afm dus het resultaat neemt langzaam af en zal uiteindelijk verdwijnen. Je kan voor verschillende soorten behandelingen kiezen.

Behandelingen voor mannen

Een belangrijke behandeling voor mannen is de filler. Zo houd je de sterke vormen van je gezicht. Fillers in de juiste hoeveelheid en op de juiste plek injecteren is dan belangrijk. Dit zijn de middelen die een natuurlijk resultaat kunnen bieden. Je kan bijvoorbeeld de kaaklijn versterken, de wallen wegwerken en zorgen voor de neuslippenplooi. Ook zijn er andere interessante opties als het gaat om cosmetische behandelingen. Je kan denken aan huidverbetering, laser ontharen en milkpeel vitamine C. 

Zeker zijn van een natuurlijk resultaat

Het is voor veel mannen belangrijk dat de cosmetische behandeling niet zichtbaar is. Zij zitten daar meer mee dan vrouwen. Dit kan je bij een specialist op een goede manier doen. Zo zie je niet dat je behandeld bent. Het geeft je de garantie op een natuurlijk resultaat. Je ziet er jonger en gezonder uit, zonder dat zichtbaar is dat het om een behandeling gaat.

Leave a Response